ΕΛΛΑΔΑ

Nοσηρή περίπτωση παιδεραστίας στη Ρόδο

Nοσηρή περίπτωση παιδεραστίας στη Ρόδο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου έπειτα από την αποκάλυψη κακοποίησης ενός 13χρονου κοριτσιού, που φοιτεί στην Γ' τάξη του Γυμνασίου από έναν 30χρονο Ροδίτη, o oποίος καταγγέλθηκε για εξακολουθητική αποπλάνησή της.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατική", η νεαρή έμεινε έγκυος και ο 30χρονος φέρεται να την ανάγκασε να υποβληθεί σε έκτρωση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η υπόθεση να λάβει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς ελέγχονται πλέον και ιατροί, οι οποίοι προχώρησαν στην έκτρωση χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων της ανήλικης, ως ώφειλαν.

Η ανήλικη φέρεται μάλιστα να οδηγήθηκε στο χειρουργικό κρεβάτι συνοδευόμενη από το βιαστή της, ο οποίος καταγγέλλεται ότι την εξανάγκασε με απειλές για την αποκάλυψη όσων έχουν συμβεί στους συγγενείς της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Εισαγγελία μεταξύ άλλων ερευνά επιπλέον αν τελέστηκε και το αδίκημα της έκθεσης σε κίνδυνο της ζωής της, καθώς καταγγέλθηκε ότι το ιατρείο δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για τη διενέργεια τέτοιου είδους επέμβασης.