ΕΛΛΑΔΑ

Καστοριά: Αυτός είναι ο 25χρονος που δέχθηκε επίθεση από αρκούδα (pics)

Καστοριά: Αυτός είναι ο 25χρονος που δέχθηκε επίθεση από αρκούδα (pics)
ΑΠΕ - ΜΠΕ - αρχείου

Τέλος καλό, όλα καλά για τον νεαρό που προ ολίγων ημερών δέχθηκε επίθεση από αρκούδα στην Καστοριά 

Με σπασμένο χέρι και θλαστικά τραύματα μεταφέρθηκε στο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης ο 25χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε από αρκούδα στην Καστοριά.

Τελικά χειρουργήθηκε με επιτυχία στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στην Θεσσαλονίκη o 25χρονος Γιάννης Καμπούρης που δέχθηκε επίθεση από αρκούδα στην Περιοχή της Αγίας Άννας.

Ο Γιάννης χειρουργήθηκε με τις πιο σύγχρονες τεχνικές οστεοσύνθεσης, από τον εξειδικευμένο Ορθοπαιδικό Χειρουργό ώμου και αγκώνα Χρήστο Σινωπίδη.

Η ... συνάντηση του νεαρού άνδρα με την αρκούδα έγινε όταν ο 26χρονος βγήκε να εκπαιδεύσει τα κυνηγετικά σκυλιά του, τα οποία άρχισαν να γαβγίζουν μπροστά από μια συστάδα δένδρων. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του 26χρονου και του πατέρα του, το επικρατέστερο σενάριο είναι η αρκούδα να τρόμαξε από τα σκυλιά και να έτρεξε να διαφύγει, παρασύροντας στον δρόμο της τον νεαρό.

Δείτε τις φωτογραφίες του νεαρού μαζί με τον γιατρό του

Τις φωτογραφίες ανήρτησε ο νεαρός μαζί με τον γιατρό στο facebook.

«Δεν μιλάμε για επίθεση αρκούδας σε άνθρωπο αλλά για εμπλοκή, αφού αν υπήρχε επίθεση, δύσκολα θα επιβίωνε άνθρωπος», ξεκαθαρίζει, με αφορμή το περιστατικό ο συνεργάτης του «Αρκτούρου» στην Καστοριά και μέλος της Εταιρίας Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς Νίκος Παναγιωτόπουλος.

«Όταν ο 26χρονος πήγε να δει τι συμβαίνει, η αρκούδα που μάλλον ξάπλωνε πίσω από τους θάμνους, σηκώθηκε τρομαγμένη να φύγει και κινούμενη προς το μέρος του, τον έσπρωξε, τραυματίζοντάς τον», εξηγεί ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Υπογραμμίζει δε ότι η αρκούδα δεν είχε μαζί της μικρά ενώ στην περιοχή, την τελευταία δεκαετία, έχουν γίνει μόλις 3 παρόμοια περιστατικά με τραυματισμούς ανθρώπων που συναντήθηκαν με αρκούδες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τι αποκαλύπτει ο βουλευτής της ΝΔ που βρέθηκε στο πανηγύρι στην Αλίαρτο