ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος - Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Καρέ-καρέ η μεταφορά του Μαγκουάιρ στον εισαγγελέα

Μύκονος - Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Καρέ-καρέ η μεταφορά του Μαγκουάιρ στον εισαγγελέα
Associated Press

Στον εισαγγελέα Σύρου οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου (22/08) ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, μετά τη σύλληψή του τα ξημερώματα της Παρασκευής (21/08) στη Μύκονο για επίθεση σε βάρος αστυνομικών.

Αιτία του καβγά ήταν ότι η μια παρέα ενόχλησε τις κοπέλες που συνόδευαν ο Μαγκουάιρ και οι φίλοι του, με βρετανικά μέσα ενημέρωσης να προσθέτουν ότι ακούστηκαν και ύβρεις κατά της ομάδας των «κόκκινων διαβόλων».

Ο 27χρονος αμυντικός και δύο μέλη της παρέας του, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, αρχικά χτύπησαν και έβρισαν έναν αστυνομικό. Στη συνέχεια αντιστάθηκαν και χτύπησαν άλλους τρεις ένστολους όταν οδηγήθηκαν στο ΑΤ Μυκόνου, ενώ ένας από τους τρεις επιχείρησε να «λαδώσει» για να μην προχωρήσει η διαδικασία σε βάρος του.

Δείτε το βίντεο του Newsbomb.gr από τη μεταφορά του στον εισαγγελέα:

Καρέ-καρέ το άγριο ξύλο με τον Μαγκουάιρ

Κυκλοφόρησε το απίστευτο βίντεο του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ στη Μύκονο, όπου ο ίδιος ήρθε στα χέρια με άλλους τουρίστες, με το επεισόδιο να κάνει γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου.

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Μαγκουάιρ και η παρέα του παίζει άγριο ξύλο.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ο Μαγκουάιρ προσπάθησε να «λαδώσει» τους αστυνομικούς για να μην προχωρήσει η σε βάρος του δικογραφία.

Στο Αστυνομικό Τμήμα της Σύρου βρίσκεται ο ίδιος, ενώ αναμένεται να απολογηθεί αύριο το πρωί στον Εισαγγελέα.

Τι λέει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναγκάστηκε μάλιστα να προβεί σε επίσημη δήλωση για το συμβάν, αναφέροντας συγκεκριμένα τα εξής: «Γνωρίζουμε τι έχει συμβεί με τον Χάρι στη Μύκονο, έχουμε επικοινωνήσει, είναι απόλυτα συνεργάσιμος κι εκείνος με την Αστυνομία».

Δείτε την gallery με τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - «Καμπανάκι» των ειδικών: Εκτίμηση για πάνω από 10.000 ενεργά κρούσματα