ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: «Φοβήθηκα πως θα πεθάνω» - Συγκλονίζει η μαρτυρία 40χρονου ασθενή

Κορονοϊός: «Φοβήθηκα πως θα πεθάνω» - Συγκλονίζει η μαρτυρία 40χρονου ασθενή
IN TIME

Κορονοϊός: Τέσσερις μήνες μετά τη νοσηλεία του, ο 40χρονος Γιάννης Χατζηλάρης έχει αφήσει πίσω του την περιπέτεια, εξακολουθεί όμως να αντιμετωπίζει προβλήματα και να παίρνει ειδική αγωγή.

Αντιμέτωποι με συναισθήματα όπως αγωνία, άγχος, έντονο στρες, κρίσεις πανικού, έρχονται αρκετοί ασθενείς με Covid19.

Όπως ο Γιάννης Χατζηλάρης, 40 ετών, πατέρας 2 παιδιών, ο οποίος τον περασμένο Μάιο νοσηλεύτηκε για ένα μήνα στο «Σωτηρία» με ήπια παθολογικά συμπτώματα. Όμως 4 μήνες μετά εξακολουθεί να παίρνει αγωγή για τις κρίσεις πανικού.

«Το μήνυμα που θα ήθελα να περάσω είναι ότι πολλοί άνθρωποι, ακόμη κι αν το περάσουν ανώδυνα παθολογικά, το περνούν επώδυνα νευρολογικά» αναφέρει.

«Φοβήθηκα για τη ζωή μου»

Αυτές τις τέσσερις εβδομάδες που πέρασε στο νοσοκομείο, δεν θέλει να τις θυμάται. Είναι σα να τις έχει διαγράψει από τη μνήμη του.. Οι επισκέψεις ήταν ελάχιστες, σχεδόν απαγορευτικές.

«Τα παιδιά μου φοβήθηκαν, η επικοινωνία ήταν πολύ περιορισμένη…» σημειώνει ο ίδιος στο Mega και προσθέτει: «Δεν ήθελα να με βλέπουν σε αυτή την κατάσταση… Η σύντροφός μου ήταν η μόνη που ήθελα να είναι κοντά μου»

«Φοβήθηκα για τη ζωή μου» απαντά στο κρίσιμο ερώτημα ο Γιάννης Χατζηλάρης, ο οποίος σήμερα, 4 μήνες μετά, έχει αφήσει πίσω του την περιπέτεια της νοσηλείας του.

«Εργάζομαι κανονικά, είμαι δυναμικός, βλέπω τα παιδιά μου» τονίζει και για κάθε αρνητή της πανδημίας, έχει μια αφοπλιστική απάντηση: «Να πρέπει ένας άνθρωπος να τιμωρηθεί μπαίνοντας στη ΜΕΘ για να πιστέψει ότι υπάρχει κορονοϊός: Δηλαδή ήμαρτον».

Ο Γιάννης νιώθει ευγνωμοσύνη για τους γιατρούς του «Σωτηρία» που του στάθηκαν με επιστημονική επάρκεια αλλά και ανθρωπιά.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σε καραντίνα Θεσσαλονίκη και Σέρρες - Πού και πώς θα στέλνετε sms για να μετακινηθείτε