ΕΛΛΑΔΑ

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Σαν παραμύθι! Στολίστηκε για τα Χριστούγεννα (pics)

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Σαν παραμύθι! Στολίστηκε για τα Χριστούγεννα (pics)
Intime News

Πλησιάζουμε στο τέλος του χρόνου, και όπως κάθε χρόνο, ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), ζωντανεύει και πάλι με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

Την ευκαιρία να εναρμονιστούμε με το πνεύμα των Χριστουγέννων, παρά το lockdown και τα μέτρα κατά του κορονοϊού, έδωσε το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

O χριστουγεννιάτικος κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντάνεψε στις οθόνες μας με μια λαμπερή γιορτή την 1η Δεκεμβρίου που σηματοδοτεί την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Και μπορεί φέτος να μην ήμασταν εκεί, για να απολαύσουμε τη μαγεία από κοντά λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, αλλά ήταν σαν να είμαστε εκεί, παρακολουθώντας τη γιορτή που μεταδόθηκε ζωντανά online. Οικοδεσπότης της γιορτής ήταν ο Φοίβος Δεληβοριάς που ερμήνευσε αγαπημένα μας τραγούδια σε μια παράσταση με έμπνευση από την Ταράτσα του Φοίβου. Μαζί με το ηλεκτρικό κουαρτέτο του (Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Κώστας Παντέλης, Yoel Soto), τη φωνή της Νεφέλης Φασουλή, σπέσιαλ εμφανίσεις ταλαντούχων κωμικών (Θανάσης Αλευράς, Βύρων Θεοδωρόπουλος) και τον Vassilikos, ως εκλεκτό καλεσμένο του, έφερε στις οθόνες μας μια παράσταση με μικρές γεύσεις βαριετέ, υπό την σκηνοθετική ματιά του Άγγελου Τριανταφύλλου.

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς όλο τον Δεκέμβριο, το ΚΠΙΣΝ έχει ετοιμάσει για όλους μας ένα πλούσιο πρόγραμμα, γεμάτο εκδηλώσεις, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, φωτεινές εγκαταστάσεις και γιορτινές υδάτινες χορογραφίες από τα σιντριβάνια στο κανάλι, δημιουργικά εργαστήρια και πολλά άλλα, με αποκορύφωμα τις online εκδηλώσεις της Παραμονής Πρωτοχρονιάς.

Δείτε φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Το «αυγό του φιδιού» έσπασε – Πώς η Ελλάδα θα χτυπήσει το τουρκικό «τέρας»