ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ποιος κορονοϊός; Μεγάλο μποτιλιάρισμα στο κέντρο της πόλης (pics)

Θεσσαλονίκη: Ποιος κορονοϊός; Μεγάλο μποτιλιάρισμα στο κέντρο της πόλης (pics)

Lockdown: Μπορεί οι περισσότεροι όπως προκύπτει από τους ελέγχους και τις παραβάσεις που βεβαιώνονται για άσκοπη μετακίνηση, να δικαιολογούν τη μετακίνηση τους, όμως αναμφίβολα αν κάποιος έβλεπε την αυξημένη κίνηση που επικρατεί από τις πρωινές ώρες στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, δεν θα πίστευε επουδενί ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε καθεστώς lockdown.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του GRTimes.gr από την οδό Τσιμισκή, σε καμία περίπτωση η κίνηση δεν συνάδει με τα αυστηρά μέτρα που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού αφού κατά διαστήματα σημειώνεται μέχρι και… μποτιλιάρισμα!

Μάλιστα, όπως μετέδωσε χθες το GRTimes.gr, ουρές σχηματίζονταν έξω από υποκαταστήματα τραπεζών, ενώ το απόγευμα της Τρίτης πλήθος κόσμου έσπευσε στην στολισμένη πλατεία Αριστοτέλους για να φωτογραφηθεί στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, κάνοντας την βόλτα του στο κέντρο της πόλης.

Δείτε την gallery:

Την Τρίτη στην Περιφερειακή Ενότητα της Θεσσαλονίκης καταγράφηκαν 179 κρούσματα από τα συνολικά 853 νέα που είχε η χώρα μας ενώ την ίδια ώρα ο αριθμός των συνανθρώπων μας που βρίσκονται διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας ή χάνουν τη ζωή τους καθημερινά παραμένει σε πολύ υψηλά νούμερα.

Πηγή: GRTimes.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σταμπουλίδης στο Newsbomb.gr: «Σφραγίζονται» Αθήνα και περιφέρειες- Έκτακτη τηλεδιάσκεψη στο Μαξίμου