ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στην Εθνική Οδό – Όλοι στους δρόμους λίγο πριν τα Χριστούγεννα (pics)

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στην Εθνική Οδό – Όλοι στους δρόμους λίγο πριν τα Χριστούγεννα (pics)
Intime News

Κίνηση ΤΩΡΑ: Αυξημένη κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές από το ύψος του κόμβου της Αττικής Οδού.

Αυξημένη είναι η κίνηση στους περισσότερους δρόμους της Αθήνας, δυο 24ωρα πριν από τα Χριστούγεννα.

Παρά το lockdown οι περισσότεροι έχουν βγει για τις αγορές ενόψει των γιορτών, έστω και με… click away, με αποτέλεσμα στους μεγάλους δρόμους και τις κεντρικές «αρτηρίες» του Λεκανοπέδιου της Αττικής να παρατηρούνται συμφορήσεις και καθυστερήσεις.

Ενδεικτική είναι η εικόνα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, από τον κόμβο της Αττικής Οδού και έπειτα. Η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη, με αποτέλεσμα να σημειώνονται καθυστερήσεις...

Τα προβλήματα λόγω της κίνησης, αποτυπώνονται και στους σχετικούς χάρτες όπου φαίνονται οι δρόμοι που αντιμετωπίζουν δυσκολίες με έντονο κόκκινο χρώμα. Είναι χαρακτηριστικό πως το ρεύμα της καθόδου στην Εθνική Οδό έχει συμφόρηση από την Αττική Οδό μέχρι το ύψος της Λεωφόρου Αθηνών, ενώ το ρεύμα της ανόδου έχει έντονη κυκλοφορία από την αρχή, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, μέχρι το ύψος της οδού Λιοσίων.

Η κίνηση στους δρόμους της ΑθήναςGoogle maps

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη: «Κλείδωσε» η νέα παράταση του lockdown - Πότε θα ανοίξει η χώρα