ΕΛΛΑΔΑ

Lockdown: Τι θα γίνει με τις παραγγελίες του click away – Πώς θα πάρουν τα προϊόντα οι καταναλωτές

Lockdown: Τι θα γίνει με τις παραγγελίες του click away – Πώς θα πάρουν τα προϊόντα οι καταναλωτές

Λουκέτο μπαίνει από αύριο Κυριακή 3 Ιανουαρίου στα καταστήματα που λειτουργούσαν το διάστημα των εορτών μέσω click away, μέχρι τις 11 του μηνός. 

«Φρένο» στην αγορά βάζει ξανά μετά τις ανακοινώσεις που έκανε ο Στέλιος Πέτσας το μεσημέρι του Σαββάτου με την επιβολή του lockdοwn σε όλη τη χώρα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε χθες, πως από σήμερα Κυριακή 3 Ιανουαρίου, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δραστηριοτήτων και υπηρεσιών που είχαν σταδιακά επιτραπεί πριν από τα Χριστούγεννα, μέχρι τις 6:00 το πρωί της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης, μιλώντας στο Newsbomb.gr, η απόφαση της κυβέρνηση έχει προκαλέσει εκνευρισμό και αγανάκτηση.

Όπως είπε, οι έμποροι είχαν προετοιμαστεί να ανοίξουν τα καταστήματα τους με τη μέθοδο του click in shop και τώρα βρίσκονται αντιμέτωποι με νέο λουκέτο, κάτι που θα μεγαλώσει τη ζημιά που έχει υποστεί το λιανικό εμπόριο το 2020.

Ο κ. Καφούνης επισημαίνει στο Newsbomb.gr πως οι καταστηματάρχες σηκώνουν πλέον τα χέρια ψηλά και είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν επιχειρήσεις που θα κατεβάσουν ρολά.

Τι θα γίνει με τις προγραμματισμένες παραγγελίες click away;

Οι παραγγελίες που ήταν προγραμματισμένες από την ερχόμενη Δευτέρα μέσω του click away είναι χιλιάδες και θα πρέπει να βρεθεί τώρα λύση καθώς κανείς πια δεν θα μπορεί να ψωνίσει με αυτή τη μέθοδο για τις επόμενες 7 ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr οι εν λόγω παραγγελίες, θα σταλούν μέσω courier, τα οποία ωστόσο, είναι υπερφορτωμένα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.