ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην Ηλεία: Πέθανε ο Κώστας Νικολαβγένης

Θρήνος στην Ηλεία: Πέθανε ο Κώστας Νικολαβγένης

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη στις τάξεις των υγειονομικών συναδέλφων του αλλά και ευρύτερα στην τοπική κοινωνία.

«Έφυγε» από τη ζωή ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Κ. Υγείας Ν. Ηλείας και εργαζόμενος στο Κ.Υ. Γαστούνης, Κώστας Νικολαβγένης.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη στις τάξεις των υγειονομικών συναδέλφων του αλλά και ευρύτερα στην τοπική κοινωνία.

Για χρόνια υπηρέτησε τους αγώνες για την υγεία στο νομό μέσα από την παρουσία του ως πρόεδρος του σωματείου και είχε κερδίσει το σεβασμό και την εμπιστοσύνη του χώρου.

Το Σωματείο Εργαζομένων Κ. Υγείας Ν. Ηλείας που επί σειρά ετών υπηρέτησε ως πρόεδρος σε ανακοίνωσή του αποχαιρετά τον Κώστα Νικολαβγένη. “Το Σωματείο Εργαζομένων Κ. Υγείας Ν. Ηλείας αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδελφο και επί σειρά ετών Πρόεδρο του Σωματείου Κώστα Νικολαβγένη .

Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που προτεραιότητα του είχε πάντα την προάσπιση των δικαιωμάτων των συναδέρφων του. Είχε αναδείξει ένα σπουδαίο έργο από την θέση του και η μνήμη του θα μας συντροφεύει πάντα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι φίλε και συνάδελφε Κώστα” καταλήγει η ανακοίνωση.

Σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Γ.Ν. Αμαλιάδας Σωκράτης Σωτηρόπουλος, σημείωσε ότι «… στο άκουσμα του θανάτου του φίλου και συνάδελφου Κώστα Νικολαβγένη προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων Κέντρων Υγείας Νομού Ηλείας, μόνο θλίψη και συγκίνηση αυτές τις δύσκολες ώρες. Ο Κώστας μαχητής και αγωνιστής, για πολλά χρόνια εκλεγμένος πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων, όπως πάντα έδωσε την τελευταία του μάχη με σθένος με περιφέρεια ,απέναντι στην επάρατη νόσο. Πάλεψε αντρίκια μέχρι το τέλος, δεν υποχώρησε, δεν δείλιασε, όπως ο ίδιος ήξερε να κάνει πάντα. Παντού μπροστά σε όλους τους αγώνες, με χαμόγελο, με ψυχή και θάρρος για τους εργαζόμενους, για το Κέντρο Υγείας, για τον τόπο του. Είναι μεγάλη απώλεια για όλους εμάς τους συνάδελφους και συναγωνιστές , αλλά πιο μεγάλη είναι για την οικογένεια του και τους δικούς του ανθρώπους. Η σκέψη και η καρδία μας είναι κοντά τους στη λύπη και στο πένθος τους. Καλό ταξίδι φίλε αγαπημένε».

Πηγή: ilialive.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άνοιγμα σχολείων - Υπουργείο Παιδείας: Οι μαθητές επιστρέφουν σε Δημοτικά, Νηπιαγωγεία στις 11/1