ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Τρόμος στην Αττική - Παράνομος οίκος ανοχής διασπείρει τον ιό σε πελάτες

Κορονοϊός: Τρόμος στην Αττική - Παράνομος οίκος ανοχής διασπείρει τον ιό σε πελάτες

Με το πρόσχημα της παροχής υπηρεσιών μασάζ, συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά

Ένας παράνομος οίκος ανοχής στην Αττική έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους καθώς λειτουργεί κανονικά, με έναν 17χρονο μάλιστα να βρίσκεται θετικός στον κορονοϊό μετά από επίσκεψή του!

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην εφημερίδα «Espresso», στο διαμέρισμα όπου στεγάζεται ο παράνομος οίκος ανοχής υποτίθεται ότι λειτουργεί ινστιτούτο μασάζ, αλλά στο εσωτερικό του γίνονται… Σόδομα και Γόμορρα!

Οι ιδιοκτήτες του παράνομου οίκου ανοχής από την πλευρά τους έχουν λάβει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για να μη γίνουν αντιληπτοί από αστυνομικούς και καταλήξουν στη φυλακή, καθώς περιμετρικά του «ινστιτούτου μασάζ» έχουν εγκαταστήσει κρυφές κάμερες, οι οποίες καταγράφουν την παραμικρή κίνηση!

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδα, οι μάσκες, τα αντισηπτικά και τα μέτρα προφύλαξης είναι άγνωστες λέξεις!

Ένα νεαρό αγόρι, μάλιστα, διαγνώστηκε θετικό στον Covid-19 και από την αναζήτηση των επαφών του διαπιστώθηκε ότι είχε επισκεφθεί το εν λόγω μασατζίδικο μαζί με έναν φίλο του, ο οποίος βρέθηκε αρνητικός στον ιό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: «Μαρτύρησε χωρίς ξύλο» - Η μπλόφα, η παγίδα στην Ελλάδα και ο «λαγός»