ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Δώρα ζωής σε 4 ανθρώπους – Το μεγαλείο ψυχής των συγγενών της 70χρονης

Ηράκλειο: Δώρα ζωής σε 4 ανθρώπους – Το μεγαλείο ψυχής των συγγενών της 70χρονης
INTIME

Ζωή έδωσε σε τέσσερις συνανθρώπους μας μια 70χρονη γυναίκα η οποία νοσηλευόταν με ενδοεγκεφαλική αιμορραγία στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου και κατέληξε.

Τα συγγενικά της πρόσωπα, όταν ενημερώθηκαν ότι η κατάσταση της ήταν μη αναστρέψιμη αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αυτή την ύψιστη μορφή εθελοντικής προσφοράς και αλτρουισμού.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του Βενιζελείου, Κώστα Τερζάκη, η διαδικασία ολοκληρώθηκε το πρωί της περασμένης Τετάρτης, στο Βενιζέλειο Νοκοσομείο Ηρακλείου σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων και μετά από μία πολύωρη διαδικασία λήψης των οργάνων, τον ένα νεφρό της 70χρονης πήρε ένας 46χρονος ο οποίος κάνει αιμοκάθαρση εδώ και 13 χρόνια, τον δεύτερο ένας 59χρονος ο οποίος κάνει αιμοκάθαρση εδώ και 14 χρόνια, το ήπαρ έλαβε μία 67χρονη γυναίκα και οι κερατοειδείς μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο τοπικός συντονιστής μεταμοσχεύσεων του Βενιζελείου, Κώστας Χαχλιούτης ευχαριστεί την οικογένεια της 70χρονης για τη γενναία και σπουδαία απόφαση που πήρε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καταγγελία σοκ για γνωστό μουσικοσυνθέτη: «Με κλείδωσε στο σπίτι του και με κυνηγούσε γυμνός»