ΕΛΛΑΔΑ

Μπογδάνος στο Newsbomb.gr: Δεν χτύπησαν μόνο εμένα, αλλά και τη σύζυγό μου και τη γειτονιά

Μπογδάνος στο Newsbomb.gr: Δεν χτύπησαν μόνο εμένα, αλλά και τη σύζυγό μου και τη γειτονιά

Για την εμπρηστική επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της Τρίτης στο σπίτι του μίλησε στο Newsbomb.gr ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

«Χθες είχαμε μια εμπρηστική δολοφονική επίθεση όχι μόνο εναντίον μου αλλά και της οικογένειάς μου, της συζύγου μου αλλά και των γειτόνων, των ανήλικων παιδιών της γειτονιάς που ήταν λίγα μέτρα από την πρώτη έκρηξη στις 8 το βράδυ», είπε στο Newsbomb.gr o κ. Μπογδάνος.

«Οι τραμπούκοι αυτής της φιλελεύθερης δημοκρατίας έκρυψαν τα άνανδρά τους πρόσωπα πίσω από μία διπλή, θρασύδειλη επίθεση, η οποία θα μπορούσε να έχει και πάρα πολύ άσχημα αποτελέσματα που δεν θέλω καν να τα σκέφτομαι», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πώς αν από την επίθεση προκαλούνταν έκρηξη θα υπήρχαν έκρηξη, καθώς το ένα αυτοκίνητο έχει εγκατάσταση γκαζιού.

«Δεν θα μας φοβίσουν και σε καμία περίπτωση δεν θα νικήσουν», ήταν το μήνυμά του.

Το χρονικό της διπλής επίθεσης

Διπλή εμπρηστική επίθεση πραγματοποίησαν άγνωστοι λίγο μετά τις 19:30 της Τρίτης σε οχήματα του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες τοποθέτησαν μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό στους πίσω τροχούς των οχημάτων και έβαλαν φωτιά. Από την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές στα οχήματα, αλλά και μαύρισμα στην τοιχοποιία του σπιτιού του βουλευτή της ΝΔ.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης:

Στο σημείο έφθασαν αμέσως δυνάμεις της Πυροσβεστικής και έσβησαν την φωτιά πριν πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Οι δράστες κινήθηκαν με άνεση και μάλιστα μία ώρα που η κίνηση είναι ακόμα αυξημένη, ενώ φαίνεται να αδιαφορούσαν για το εάν θα γίνουν αντιληπτοί από τον οποιονδήποτε. Με την υπόθεση ασχολείται η Κρατική Ασφάλεια και αναζητά τους δράστες στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Forbes: «Οι Τούρκοι έχουν πιο ισχυρό Ναυτικό» - Δείτε τι έπαθαν από τον… αδύναμο ελληνικό Στόλο