ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκίδα: Ταξιτζής θετικός στον κορονοϊό «έσπασε» την καραντίνα και δούλευε κανονικά

Χαλκίδα: Ταξιτζής θετικός στον κορονοϊό «έσπασε» την καραντίνα και δούλευε κανονικά
facebook

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσειςΤην ώρα που η Χαλκίδα βρίσκεται στο κόκκινο οδηγός ταξί, θετικός στον κορoνοϊό, «έσπασε» την καραντίνα και δούλευε κανονικά.

Προβληματισμό προκαλεί η ανευθυνότητα ορισμένων που ενώ είναι ακόμη και θετικοί στον κορονοϊό και θα έπρεπε να βρίσκονται σε καραντίνα εκείνοι όχι μόνο κυκλοφορούν κανονικά αλλά εργάζονται και έρχονται και σε επαφή με άλλο κόσμο.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση στη Χαλκίδα όπου αστυνομικοί εντόπισαν έναν 48χρονο θετικό κρούσμα κορονοϊού, ο οποίος όχι μόνο δεν ήταν απομονωμένος στο σπίτι του αλλά ως οδηγός ταξί μετέφερε άτομα.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί δέχθηκαν καταγγελία ότι ενώ ο 48χρονος θα έπρεπε να βρίσκεται σε καραντίνα τον έβλεπαν να κυκλοφορεί κανονικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μήνας Καραμήτρου του cnn.gr.

Έτσι, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν σε συγκεκριμένη οδό, μέσα στην πόλη της Χαλκίδας να μεταφέρει άτομα και μάλιστα τη συγκεκριμένη στιγμή που τον εντόπισαν τους αποβίβαζε έξω από το σπίτι τους.

Όπως διαπίστωσαν λίγη ώρα αργότερα, έπρεπε να είναι σε καραντίνα από τις 27 Ιανουαρίου μέχρι και τις 5 Φεβρουαρίου.

Του επιβλήθηκε το πρόστιμο των 5.000 ευρώ και, φυσικά, οι αστυνομικοί του επεσήμαναν για μία ακόμη φορά ότι πρέπει να μείνει απομονωμένος έως ότου οι αρμόδιες υγειονομικές Αρχές να του επιτρέψουν να επιστρέψει και πάλι στις κανονικές του δραστηριότητες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καστοριά: Ισχυρότατη έκρηξη ισοπέδωσε το ξενοδοχείο «Τσάμης» - Απίστευτες εικόνες