ΕΛΛΑΔΑ

Συγκινητικό μήνυμα Χαρδαλιά με δάκρυα στα μάτια: «Συνεχίζουμε και να είστε σίγουροι, θα νικήσουμε»

Συγκινητικό μήνυμα Χαρδαλιά με δάκρυα στα μάτια: «Συνεχίζουμε και να είστε σίγουροι, θα νικήσουμε»

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανέδειξε στο τέλος της ομιλίας του την αυτοσυγκράτηση και την υπομονή που υπέδειξαν οι Έλληνες στα δύσκολα μέτρα όλο αυτό τον καιρό

«Λύγισε» ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για την πορεία του κορονοϊού, από το υπουργείο Υγείας, με αφορμή τον ένα χρόνο από το ξέσπασμα της πανδημίας.

«Σας ευχαριστούμε για την κούραση που αντέχετε, για την μάσκα που δεν ξεχνάτε, για την φορά που είπατε όχι ενώ τόση ανάγκη είχατε να πείτε δεν πειράζει. Συνεχίζουμε και να είστε σίγουροι θα νικήσουμε», είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς, εμφανώς φορτισμένος και με δάκρυα στα μάτια.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανέδειξε στο τέλος της ομιλίας του την αυτοσυγκράτηση και την υπομονή που υπέδειξαν οι Έλληνες στα δύσκολα μέτρα όλο αυτό τον καιρό, ευχαριστώντας τους πολίτες που αντέχουν μέχρι και σήμερα, «συνεχίζουμε και να είστε σίγουροι θα νικήσουμε», ανέφερε στη συνέχεια.

Ο ίδιος έστειλε το μήνυμα ότι «ένα χρόνο μετά δεν υποχωρούμε, όλοι είμαστε κουρασμένοι, αγχωμένοι αλλά όχι φοβισμένοι», ενώ έκανε λόγο για μία πορεία τεράστια, πρωτοφανή, επίπονη. «Μας έχει στερήσει πολλά. Τα μικρά και μεγάλα πράγματα που κάνουν τη ζωή μας χαρούμενη», ανέφερε χαρακτηριστικά και κατέληξε:

«Ένα χρόνο μετά έχοντας κοπιάσει και παλέψει δίνουμε μία σειρά από μάχες για να φτάσουμε σιγά σιγά στην υπέρτατη νίκη».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ανακοινώθηκε η παράταση στην Αττική - Ποιες περιοχές έγιναν «κόκκινες»