ΕΛΛΑΔΑ

Εφοπλιστές δίνουν 257.000 ευρώ για την ανακαίνιση των γραφείων της Αντιτρομοκρατικής

Εφοπλιστές δίνουν 257.000 ευρώ για την ανακαίνιση των γραφείων της Αντιτρομοκρατικής

Η σύμβαση προβλέπει την ανακαίνιση των γραφείων  της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (ΔΑΕΕΒ) συνολικής καθαρής αξίας 257.000 ευρώ

Σε ριζική ανακαίνιση των γραφείων της προχωρά η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, με χρήματα που προέρχονται από δωρεά εφοπλιστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsbomb.gr, υπεγράφη σύμβαση δωρεάς μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας και της Εταιρίας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ».

Η σύμβαση προβλέπει την ανακαίνιση των γραφείων της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (ΔΑΕΕΒ) συνολικής καθαρής αξίας 257.000 ευρώ.

Η απόφαση υπογράφεται από τους υπουργούς Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη. Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση, για την ανακαίνιση των γραφείων της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας δεν θα επιβαρυνθεί ο κρατικός προϋπολογισμός, ενώ ως προμηθευτής αναφέρεται η εταιρία «ΤΕΡΝΑ Α.Ε.».

Σημειώνεται ότι πρόεδρος της Εταιρίας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» είναι ο εφοπλιστής Θεόδωρος Βενιάμης, ενώ μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα της εγχώριας ναυτιλιακής κοινότητας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.