ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: Βίντεο ντοκουμέντο! Αστυνομικοί εντοπίζουν νεαρό σε πολυκατοικία και ακολουθεί χαμός...

Νέα Σμύρνη: Βίντεο ντοκουμέντο! Αστυνομικοί εντοπίζουν νεαρό σε πολυκατοικία και ακολουθεί χαμός...

Σαρώνουν τη Νέα Σμύρνη οι αστυνομικοί της ΔΕΛΤΑ προκειμένου να εντοπίσουν κουκουλοφόρους που νωρίτερα προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια γύρω από την πλατεία.

Το διαδίκτυο κατακλύζεται από βίντεο με αστυνομικούς να κάνουν «βίαιες» - όπως καταγγέλλουν – προσαγωγές νεαρών που μετά τις συμπλοκές κατέφυγαν σεπολυκατοικίες για να γλυτώσουν τη σύλληψη.

Στο παρακάτω βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter, διακρίνονται αστυνομικοί να εντοπίζουν νεαρό σε παρτέρι πολυκατοικίας και να τον σπρώχνουν βίαια, ενώ όπως αναφέρεται ξυλοκοπήθηκε.

Στο βίντεο ακούγονται κάτοικοι της περιοχής να φωνάζουν και να βρίζουν τους αστυνομικούς για να αφήσουν ελεύθερο τον νεαρό.

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στο tweet:

Στον αντίποδα, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν βίντεο με κουκουλοφόρου να σπάνε τα πάντα και να ρίχνουν πέτρες κατά αστυνομικών.

Σημειώνεται ότι δέκα συλλήψεις έχουν γίνει μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την αστυνομία, κατά την διάρκεια των σημερινών επεισοδίων στην Νέα Σμύρνη, ενώ τουλάχιστον τρεις είναι οι τραυματίες αστυνομικοί, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τρίτης (09/03) η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι τα επεισόδια δημιούργησαν περίπου 400 κουκουλοφόροι που βγήκαν μέσα από την πορεία προς το αστυνομικό τμήμα, ενώ στην συγκέντρωση που έγινε στην πλατεία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα γεγονότα της Κυριακής, συμμετείχαν περίπου 5.000 άτομα και στην πορεία 3.000 άτομα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Αυτός είναι ο τραυματίας αστυνομικός - Ποια η κατάστασή του - «Θα τον σκότωναν»