ΕΛΛΑΔΑ

Καταδίωξη στη Λιοσίων: Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο Newsbomb.gr

Καταδίωξη στη Λιοσίων: Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο Newsbomb.gr

Θρίλερ με άγρια καταδίωξη σε όχημα που τελικά ξέφυγε από την πορεία του και τραυμάτισε τέσσερις ανθρώπους στη Λιοσίων - Το αυτοκίνητο εκλάπη από ένα πλυντήριο αυτοκινήτων - Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο Newsbomb.gr

Φωτογραφίες - Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη

Σκηνές πανικού προκλήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας, όταν άνδρας έκλεψε όχημα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει «άγρια» καταδίωξη από περιπολικό και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Το χρονικό της καταδίωξης

Ο δράστης έκλεψε το πολυτελές αυτοκίνητο από πλυντήριο αυτοκινήτων και λίγα λεπτά μετά έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του οχήματος, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν έρευνες για το όχημα, το εντόπισαν, αλλά ο οδηγός του ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα για να διαφύγει.

Αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσει καταδίωξη που κατέληξε με το όχημα να πέφτει αρχικά πάνω σε ένα δέντρο, στη συνέχεια να παρασύρει δύο μοτοσικλέτες και τελικά να τραυματίζει τέσσερα άτομα.

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο Newsbomb.gr και ανέλυσε την πορεία του απίστευτου «κυνηγητού».

«Περνάει από δω με το αυτοκίνητο. Έτρεχε με 200 χλμ., από πίσω του η αστυνομία τον καταδιώκει. Φεύγει στον τοίχο, δίπλα στο δέντρο και μετά καταλήγει ακριβώς απέναντι», τονίζει και προσθέτει ότι επικράτησε χαμός.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr:

Βίντεο από τη στιγμή της καταδίωξης

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι «από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα».

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη.

Το περιστατικό συνέβη στο ύψος του αριθμού 172 στη Λιοσίων. Η κυκλοφορία στη Λιοσίων διεκόπη για αρκετή ώρα από την τροχαία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βαλβίδες» εκτόνωσης και σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα – Το σχέδιο για κομμωτήρια, μαγαζιά