ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτομαγιά 2021: Μεταφέρεται ο εορτασμός της - Δείτε πότε

Πρωτομαγιά 2021: Μεταφέρεται ο εορτασμός της - Δείτε πότε
Intime

Σε απόφαση για τον φετινό εορτασμό της Πρωτομαγιάς προχώρησε η ΓΣΕΕ η οποία τονίζει στην ανακοίνωσή της προκήρυξη 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας για την Εργατική Πρωτομαγιά, την Τρίτη 4 Μαΐου.

Στις 4 Μαΐου μεταφέρεται ο εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγίας, σύμφωνα με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ, η οποία προκήρυξε 24ωρη Πανελλαδική Απεργίας για τον εορτασμό της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ:

«Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ και αποφάσισε την προκήρυξη 24ωρης Πανελλαδικής Απεργίας για την Εργατική Πρωτομαγιά, την Τρίτη 4 Μαΐου, ώστε η εργατική τάξη να αποτίσει φόρο τιμής στην ιστορία, στους αγώνες και στους νεκρούς της.

Την ώρα που οι εργαζόμενοι και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία βιώνει τα τραγικά προβλήματα της πανδημίας, οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις δυσμενείς αλλαγές στο εργασιακό τοπίο, βάζοντας στο στόχαστρο ακόμη και το οκτάωρο, κάνουν τις προκλήσεις και τα προβλήματα ακόμη πιο μεγάλα. Τα συνδικάτα βρίσκονται σε ετοιμότητα για να αντιπαλέψουν και να ακυρώσουν κάθε πολιτική που στοχεύει στα εργασιακά δικαιώματα και αν απαιτηθεί η ΓΣΕΕ θα εκτιμήσει το ενδεχόμενο και νέων απεργιακών κινητοποιήσεων.

Η αξία της ανθρώπινης ζωής και η αξιοπρέπεια στην εργασία βρίσκονται στην προμετωπίδα των αγώνων μας.

Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!
Τιμούμε τους νεκρούς και τους αγώνες της εργατικής τάξης!!
Δεν είναι αργία, είναι Απεργία!».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στην Κυψέλη: Έγκυος η γυναίκα που καταγγέλλει επίθεση με καυστικό υγρό