ΕΛΛΑΔΑ

Αμανατίδης στο Newsbomb.gr για την περιπέτεια λόγω σάντουιτς: Φοβήθηκα,είχα 1 lt υγρού στον πνεύμονα

Βουλευτής Γιώργος Αμανατίδης
Ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Αμανατίδης
INTIME

Για την περιπέτεια που προκλήθηκε στην υγεία του λόγω ενός… σάντουιτς εξομολογούμενος ότι «φοβήθηκα» μίλησε στο Newsbomb.gr ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Αμανατίδης.

Για την περιπέτεια της υγείας του που ξεκίνησε από ένα σάντουιτς που έφαγε μίλησε στο Newsbomb.gr o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Αμανατίδης.

Oπως λέει, όλα ξεκίνησαν όταν έφαγε το σάντουιτς, η κατανάλωση του οποίου του δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα στο παχύ έντερο και στην συνέχεια στο αίμα και στην καρδιά.

«Φοβήθηκα γιατί περνούσαν οι ημέρες και δεν αισθανόμουν καλά», δηλώνει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία στους πνεύμονες και διαπιστώθηκε πως είχε 1 λίτρο υγρό, με αποτέλεσμα ο πνευμονολόγος να του συστήσει πως πρέπει άμεσα να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να τον εξετάσει καρδιολόγος.

Εκεί διαπιστώθηκε πως η δηλητηρίαση του προκάλεσε ενδοκαρδίτιδα και σημαντική βλάβη στην αορτική βαλβίδα, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.

«Επαναλάμβανα διαρκώς στη σύζυγό μου: Θα κάνω εγώ επέμβαση καρδιάς; Δεν μπορούσα να το πιστέψω», εξομολογείται ο κ. Αμανατίδης και προσθέτει πως «ευτυχώς πέτυχα πολύ καλούς επιστήμονες, όλα πήγαν καλά».

Και καταλήγει: «Αναγνωρίζω και στο πρόβλημα την ομορφιά του γιατί ήταν προϋπόθεση για να γίνω καλά».

Όπως εξήγησε, νωρίτερα, ο κ. Αμανατίδης, η διαπίστωση των γιατρών στη Θεσσαλονίκη ήταν ότι πρόκειται για ενδοκαρδιτιδα που προκάλεσε βλάβη στη βαλβίδα η οποία θα έπρεπε να αντικατασταθεί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης στο Newsbomb.gr: Νωρίς για το Πάσχα στο χωριό - Δουλεύουμε για να ανοίξει η εστίαση