ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Σήμερα οι ανακοινώσεις για τη διάθεση των self test - Ποιοι εργαζόμενοι θα τα λάβουν

Εργαζόμενοι self test
Ποιοι εργαζόμενοι θα κάνουν υποχρεωτικά self test από την ερχόμενη Δευτέρα
INTIME NEWS

Ανακοινώσεις για τα self test θα γίνουν σήμερα κατά την έκτακτη ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας στις 18:00 από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Στην ενημέρωση θα συμμετέχουν o Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, οι οποίοι θα κάνουν ανακοινώσεις για τη διάθεση των self-tests σε ειδικές ομάδες εργαζομένων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και ο Επίκουρος Καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης, ο οποίος θα αναφερθεί στο ρόλο των self-tests για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Σημειώνεται πως όπως ανακοίνωσε και ο πρωθυπουργός τα self test «μπαίνουν» από Δευτέρα εκτός από τα σχολεία και στους χώρους εργασίας.

«Βαδίζουμε, όπως όλα δείχνουν, στην τελευταία, αλλά και στην πιο ευαίσθητη φάση της πανδημίας. Έχουμε τρεις συμμάχους και έναν αντίπαλο. Από τη μία πλευρά έχουμε με το μέρος μας τα εμβόλια, τον καιρό και τα μαζικά τεστ είτε αυτά είναι τα δεκάδες χιλιάδες test του ΕΟΔΥ είτε τα εκατομμύρια self-test στην εκπαίδευση και από Δευτέρα στους χώρους εργασίας», τόνισε κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με καυστικό υγρό - Κυψέλη: Ποιος βρίσκεται στο στόχαστρο των Αρχών