ΕΛΛΑΔΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler: «Kάποια θανατικά θα συμβούν»

Άγριες Μέλισσες spoiler: «Kάποια θανατικά θα συμβούν»

Ανατροπές φέρνει ο δεύτερος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες  - Τι αποκάλυψε ο Λευτέρης Χαρίτος στην εκπομπή το Πρωινό. 

Στον τηλεοπτικό σταθμό του Ant1 φιλοξενήθηκε σήμερα ο Λευτέρης Χαρίτος στην εκπομπή το Πρωινό όπου ανακοίνωσε όπου αποκάλυψε τι θα δούμε για την υπόλοιπη αλλά και την επόμενη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες.

«Θα μπούμε λίγο σε αυτή τη σκοτεινή πλευρά της ελληνικής ιστορίας, νομίζω σε δραματική σειρά δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει αυτό στην Ελλάδα και σίγουρα δεν έχει γίνει σε μια σειρά με τέτοια αποδοχή. Νομίζω είναι μοναδική ευκαιρία να μιλήσουμε γι’ αυτά τα χρόνια, γιατί ο καθένας τα έχει στο μυαλό του με κάποιο τρόπο. Είναι σημαντικό να μιλήσουμε γι’ αυτή την εποχή σε αυτή τη σειρά σήμερα, το 2021», είπε ο Λευτέρης Χαρίτος για τον 3ο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες.

«Κάποιοι ρόλοι δεν θα συνεχιστούν, κάποιοι θα συνεχιστούν. Κάποια θανατικά θα συμβούν. Θα συνεχίσει πάντως αρκετό κομμάτι του βασικού καστ. Η ιστορία του Βόσκαρη τελειώνει σύντομα, κάναμε το γύρισμα την προηγούμενη εβδομάδα», αποκάλυψε ο σκηνοθέτης.

«Θα δικαιωθούν οι ήρωες και θα δικαιωθεί και ο τηλεθεατής. Υπάρχει τέλος στην ιστορία. Ό,τι ανοίξαμε από την αρχή, θα το κλείσουμε. Όλο το φινάλε κατά μία έννοια είναι γύρω από τον Δούκα, γιατί είναι και ο βασικός μας "κακός"»,σημείωσε ο Λευτέρης Χαρίτος για τις Άγριες Μέλισσες και το μεγάλο φινάλε που θα δούμε αρχές Ιουνίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στο Κορωπί: Πατέρας σκότωσε το γιο του