ΕΛΛΑΔΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πότε αλλάζει το ωράριο - Μέχρι τι ώρα θα κυκλοφορούμε

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πότε αλλάζει το ωράριο - Μέχρι τι ώρα θα κυκλοφορούμε
ΙΝΤΙΜΕ

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τα σενάρια για την αλλαγή του ωραρίου της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Η πρόταση για την απαγόρευση κυκλοφορίας προβλέπει αυτή να ξεκινάει από τα μεσάνυχτα αντί για τις 11 το βράδυ που ισχύει από την Δευτέρα του Πάσχα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες πίεση για μείωση του ωραρίου της απαγόρευσης κυκλοφορίας ζητούν παράγοντες της εστίασης υποστηρίζοντας ότι η έναρξη του στις 11 το βράδυ θα προκαλέσει προβλήματα στη λειτουργία των επιχειρήσεών τους.

Υπενθυμίζεται ότι ενστάσεις τόσο για το ωράριο κυκλοφορίας όσο και για την απαγόρευση της μουσικής είχαν εκφράσει και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που έστειλαν επιστολή στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιάς.

Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν πάντως ότι η όποια αλλαγή του ωραρίου για την απαγόρευση θα γίνει στις 15 Μαΐου οπότε και θα ανοίξει και ο τουρισμός.

Πότε ανοίγουν γυμναστήρια και φροντιστήρια

Για τα φροντιστήρια η πρόταση είναι να ανοίξουν από την προσεχή Δευτέρα 10 Μαΐου, ημερομηνία κατά την οποία έχει ήδη ανακοινωθεί η επιστροφή στις τάξεις των μαθητών Γυμνασίων και Δημοτικών Σχολείων.

Στην ατζέντα και η επαναλειτουργία των γυμναστηρίων ενός κλάδου που έχει δοκιμαστεί και για τον οποίο κυβερνητικά στελέχη έχουν διαμηνύσει ότι θα υπάρξει ειδική μέριμνα στήριξης με προγράμματα ΕΣΠΑ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εξαδάκτυλος στο Newsbomb.gr: Τότε θα έχουμε 75-80% πλήρως εμβολιασμένων -Τι ποσοστό ανοσίας υπάρχει;