ΕΛΛΑΔΑ

Μένιος Φουρθιώτης: Ξεκινά έρευνα μετά τις καταγγελίες Βρούτση

Μένιος Φουρθιώτης
INTIME

Ξεκινά νέα έρευνα για τον Μένιο Φουρθιώτη με αφορμή αυτή τη φορά τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση

Οι καταγγελίες του πρώην υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση για τον Μένιο Φουρθιώτη θα είναι το αντικείμενο νέας έρευνας που ξεκινά, κατά πληροφορίες, από σήμερα Παρασκευή.

Σύμφωνα με το ΟΡΕΝ οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν ήδη συντάξει κατάλογο με τους μάρτυρες που θα κληθούν να καταθέσουν.

Στον κατάλογο αυτό, κατά τις ίδιες πληροφορίες, περιλαμβάνονται εργαζόμενοι στο υπουργείο Εργασίας που είχαν έρθει σε επαφή με τον Μένιο Φουρθιώτη όταν αυτός επισκεπτόταν το υπουργείο.

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό Εργασίας «ο συγκεκριμένος κύριος (σ.σ. ο Μένιος Φουρθιώτης), όχι μία, αλλά πολλές φορές είχε έρθει με απαράδεκτο τρόπο, με πιέσεις με απειλές στο υπουργείο, αλλά οι υπάλληλοι δεν ενέδωσαν».

«Είναι εξαιρετικοί οι υπάλληλοι που δεν ενέδωσαν. Είδαν τι πήγε να γίνει κι έφεραν το πρόβλημα στο γραφείο μου. Ήρθε πολλές φορές με αυτή τη συμπεριφορά, απεβλήθη από το υπουργείο Εργασίας όπως έπρεπε να γίνει, από τους αστυνομικούς μου» είχε δηλώσει πριν από μερικές εβδομάδες ο Γιάννης Βρούτσης.

Όσον αφορά, τέλος, στα χρήματα που κατάφερε να αποσπάσει ο Μένιος Φουρθιώτης, ο Γιάννη Βρούτσης είχε πει «νομίζω ότι πήρε ποσά τριών μηνών και "φρενάρισε" ο μήνας Οκτώβριος. Τον μήνα Οκτώβριο, που δεν πληρώθηκε και το φρέναρα ήταν 70.000 - 80.000 ευρώ» υπολογίζοντας το συνολικό ποσό στις 200.000 ευρώ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Από τον Αύγουστο κυνηγούσε κοπέλες ο 22χρονος - Τι τον πρόδωσε