ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: «Φοβήθηκα πάρα πολύ» – Γυναίκα περιγράφει την παρενόχληση που δέχθηκε από τον 22χρονο

Νέα Σμύρνη: «Φοβήθηκα πάρα πολύ» – Γυναίκα περιγράφει την παρενόχληση που δέχθηκε από τον 22χρονο

Για τα όσα βίωσε πριν λίγους μήνες από τον 22χρονο που συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη, μίλησε μια νεαρή γυναίκα.

Η καταγγέλλουσα, σημείωσε ότι έκανε το αυτονόητο, πηγαίνοντας στην Αστυνομία για να αναγνωρίσει το δράστη του συμβάντος.

Μίλησε για το γεγονός που έζησε, κάτω από το σπίτι της και περιέγραψε τις κινήσεις του 22χρονου, ο οποίος βρισκόταν στο αυτοκίνητό του και συνέχιζε τις πράξεις του ατάραχος.

«Πήρα αμέσως το 100 και μίλησα με μια αστυνομικό και της έδωσα το χρώμα και τον αριθμό του αυτοκινήτου. Μου είπαν ότι θα κάνουν ότι χρειάζεται και να μην ανησυχώ» τόνισε η καταγγέλλουσα μιλώντας στο Mega, υπογραμμίζοντας ότι προφανώς δεν έγινε τίποτα, καθώς ο ίδιος νεαρός βρέθηκε ένα μήνα μετά πάλι στο ίδιο σημείο, κάνοντας τις ίδιες πράξεις.

«Τη δεύτερη φορά φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί ήταν νύχτα. Είδα πάλι τον ίδιο νεαρό να αυνανίζεται και με την ίδια παγωμένη έκφραση έφυγε από το σημείο» πρόσθεσε η νεαρή κοπέλα.

Με λυγμούς η μητέρα του 22χρονου

Την Δευτέρα θα βρεθεί και πάλι ενώπιον του αυτοφώρου ο 22χρονος, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή. Ο κατηγορούμενος ζήτησε αναβολή για να προετοιμαστεί και μέχρι τη Δευτέρα θα παραμείνει κρατούμενος.

«Είμαι κοινωνική λειτουργός και εργάζομαι με έφηβους. Το παιδί μου είναι εξαιρετικό, είναι φοιτητής, έχει τη δουλειά του, έχει την κοπέλα του, είμαι συντετριμμένη. Δεσμεύομαι να είναι συνέχεια μαζί του, είμαι και σε επαφή με ψυχολόγο για να κάνει ψυχοθεραπεία μήπως συμβαίνει κάτι. Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το ίδιο και ο αδελφός του ο οποίος είναι φοιτητής. Είμαστε συνέχεια κοντά στα παιδιά μας κι εγώ και ο άντρας μου. Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί στο παιδί μας να συμβαίνει κάτι. Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί μου θα το είχα αντιμετωπίσει. Θα εμφανιστεί σίγουρα στο δικαστήριο. Στα σόσιαλ μίντια το τι λέγεται… Του λένε να αυτοκτονήσει και ο ίδιος και ο άλλος μου ο γιος», είπε με λυγμούς η μητέρα του κατηγορουμένου στο δικαστήριο προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη Δευτέρα.

Δέσμευση ότι θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου έδωσε και ο κατηγορούμενος, λέγοντας πως: «Δεν υπάρχει περίπτωση φυγής. Θα είμαι εδώ στο δικαστήριο. Θέλω μα τελειώσει γρήγορα αυτό και για την οικογένεια μου».

Για λάθος χειρισμό στην έρευνα έκανε λόγο ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, υποστηρίζοντας ότι «η αναγνώριση του από τα θύματα δεν έγινε με άλλους δέκα» και συμπλήρωσε: «Υπάρχει τεκμήριο αθωότητας. Δεν θα πάθει κάτι η Δικαιοσύνη αν αφεθεί ελεύθερος για δυο μέρες. Να τον δείτε με συμπάθεια. Είναι ένα παιδί 22 χρόνων. Είναι δυνατόν να βγει έξω να κάνει τα ίδια; Δεν μπορεί καν να βγει έξω. Θα τον σκοτώσουν. Υπάρχουν 2.500 ύβρεις στο Facebook».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαρδαλιάς: Ανοίγουν μουσεία, θέατρα, σινεμά - Ξεκινούν και οι συναυλίες - Όλες οι ημερομηνίες