ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Νίκος Παλαιοκώστας - Η κατάσταση της υγείας του

Πάτρα: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Νίκος Παλαιοκώστας - Η κατάσταση της υγείας του
IN TIME

Διακομίστηκε εκ νέου από τη φυλακή, στο Νοσοκομείο

Εκ νέου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας διακομίστηκε ο Νίκος Παλαιοκώστας, ο οποίος εκτίει την ποινή του στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ο βαρυποινίτης αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα να μεταφερθεί για τρίτη φορά στο νοσηλευτικό ίδρυμα, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Να υπενθυμίσουμε ότι λίγους μήνες νωρίτερα, είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, για τη μεταφορά του κρατούμενου στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, ο κρατούμενος είχε μεταφερθεί με αλεξίσφαιρο όχημα και με τη συνδρομή ΕΚΑΜ και ΟΠΚΕ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, στην οφθαλμολογική κλινική.

Οι αστυνομικές αρχές φοβήθηκαν πιθανή απόδραση ή απόπειρα απαγωγής από συνεργάτες του βαρυποινίτη και σχεδίασαν ολόκληρη επιχείρηση για τη γρήγορη και μυστική μεταφορά του από και προς το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Η όλη επιχείρηση κράτησε περίπου 1.30 ώρα, ενώ για τη μεταφορά χρησιμοποιήθηκε ειδικό αλεξίσφαιρο όχημα που χρησιμοποιεί η αστυνομία σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ποιος είναι ο Νίκος Παλαιοκώστας

Ο Νίκος Παλαιοκώστας είναι Έλληνας ληστής και ο μεγαλύτερος αδερφός του καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα.

Έδρασε για αρκετά χρόνια είτε μαζί με τον αδερφό του, είτε μόνος πραγματοποιώντας ληστείες κυρίως τραπεζών καθώς και μια απαγωγή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ποιοι σκότωσαν την Καρολάιν; Αυτοί βρίσκονται στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ