ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένουν ψηλά τα επιδημιολογικά στοιχεία - Όλα τα δεδομένα στο Infographic του Newsbomb.gr

Παραμένουν ψηλά τα επιδημιολογικά στοιχεία - Όλα τα δεδομένα στο Infographic του Newsbomb.gr

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Η πανδημία δεν έχει υποχωρήσει από τη χώρα, όπως μαρτυρούν τα επιδημιολογικά δεδομένα. Δείτε όλα τα στοιχεία στο infographic του Newsbomb.gr.

Τη στιγμή που έρχεται χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων και το lockdown μας αποχαιρετά για πρώτη φορά μετά από έξι μήνες, τα δεδομένα που ανακοινώνει καθημερινά ο ΕΟΔΥ για τη χώρα δεν επιτρέπουν χαλάρωση. Ειδικότερα σε ό,τι αφορά τα ατομικά μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

Το τελευταίο 24ωρο, άλλωστε, εντοπίστηκαν 2.188 νέα κρούσματα στη χώρα, ενώ δυστυχώς προστέθηκαν στον θλιβερό απολογισμό επιπλέον 56 νεκροί σε μια ημέρα. Την ίδια στιγμή, η κατάσταση στα νοσοκομεία ναι μεν έχει σταθεροποιηθεί, παραμένει όμως κρίσιμη. Ο αριθμός των 677 διασωληνωμένων το μαρτυρά αυτό στον απόλυτο βαθμό.

Παράλληλα, υπάρχουν περιοχές που είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένες και οι ειδικοί εκφράζουν την ανησυχία τους για την εξέλιξη της πανδημίας στην κοινότητα. Πέρα από την Αττική και τη Θεσσαλονίκη που συγκεντρώνουν καθημερινά τα περισσότερα κρούσματα, υπάρχουν περιοχές που έχουν αυξημένα επιδημιολογικά δεδομένα και προκαλούν τον προβληματισμό.

Δείτε το infographic του Newsbomb.gr

Τα επιδημιολογικά δεδομένα στην Ελλάδα την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021Newsbomb.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ράγισαν καρδιές για την Καρολάιν: Ο σύζυγος της 20χρονης είπε «αντίο» με το μωρό τους αγκαλιά