ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr για τον θάνατο του 27χρονου Γάλλου χορευτή: «Είναι εγκληματική ενέργεια»

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr για τον θάνατο του 27χρονου Γάλλου χορευτή: «Είναι εγκληματική ενέργεια»

Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πάρα πολλές πιθανότητες να είναι εγκληματική ενέργεια, ανέφερε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, μιλώντας στο Newsbomb.gr.

Μέσα σε μια δεξαμενή νερού βρέθηκε νεκρός ο Γάλλος χορευτής που είχε εξαφανιστεί τον περασμένο Αύγουστο στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τις εξετάσεις DNA διαπιστώθηκε ότι ο σκελετός που βρέθηκε ανήκει στον 27χρονο Γάλλο χορευτή, Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ. Ο νεαρός ήταν νεκρός κοντά στο πανδοχείο που έμενε όταν εξαφανίστηκε την Παρασκευή 21 Αυγούστου.

Ο σκελετός εντοπίστηκε σχεδόν εννέα μήνες μετά από παιδιά που έπαιζαν στα μισογκρεμισμένα κτίρια της πρώην Έπαυλης Μαυρομιχάλη. Μέσα σε μία υδατοδεξαμενή βρήκαν το μακάβριο εύρημα, αμέσως ειδοποίησαν τους γείτονες και στον τόπο έφτασαν η αστυνομία και η πυροσβεστική που το ανέσυρε.

Ο Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ 27 χρόνων, που ζούσε στο Ρόσμπουργκ της Γαλλίας, είχε έρθει στην Ελλάδα στις 5 Ιουλίου 2020 και διέμενε σε πανδοχείο στον Πειραιά. Του άρεσε να κάνει γιόγκα σε χώρους που απέπνεαν κάποια ενέργεια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε είπε ότι θα πάει για διαλογισμό και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε το πτώμα του αδικοχαμένου Γάλλου χορευτή, αναλύει στο Newsbomb.gr, o ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης. Σύμφωνα με τον ίδιον, η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πάρα πολλές πιθανότητες να είναι εγκληματική ενέργεια.

Ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.

Αναλυτικά η δήλωση του ερευνητή στο Newsbomb.gr:

«Στο κάδρο βάζω πάντα όλες τις πιθανότητες, δεν λέω εύκολα κουβέντες πριν ερευνήσω, η συγκεκριμένη υπόθεση όμως έχει πάρα πολλές πιθανότητες να είναι εγκληματική ενέργεια, διότι βρίσκεται μέσα στην δεξαμενή και από πάνω είναι καλυμμένη, δεν μπαίνει κανείς να αυτοκτονήσει και να καλύψει από πάνω. Την Κυριακή το πρωί θα γίνει έρευνα στην εγκαταλελειμμένη βίλα απο ομάδα της ΟΦΚΑΘ

Ήταν ένα παιδί το οποίο, δεν είχε προβλήματα ψυχολογικά, ούτε είχε δείξει πως είχε τάσεις αυτοκτονίας. Έκανε μεν διαλογισμό, όπως έχει αναφερθεί, ήταν ένα παιδί που του άρεσε πολύ η Ελλάδα, έψαχνε δουλεία για να μείνει στην χώρα μας. Αγαπούσε ιδιαίτερα τον πολιτισμό και την ενέργεια της Ελλάδας. Σε επαφές που είχα τόσο με τον δικηγόρο, όσο και με την οικογένεια, καταλήγω στην εγκληματική ενέργεια».

O δικηγόρος της οικογένειας του 27χρονου από την Γαλλία Χαράλαμπος Τσιανάκας, μιλώντας στο Newsbomb.gr, απέκλεισε το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας και έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια.

tsianakas.jpg
Ο δικηγόρος Χαράλαμπος Τσιανάκας

Αναλυτικά η δήλωση του δικηγόρου στο Newsbomb.gr:

«Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε εν αναμονή των αποτελεσμάτων της ανθρωπολογικής εξέτασης τα οποία περιμένουμε να μας δώσουν πληροφορίες, σχετικά με τα αίτια του θανάτου, τον χρόνο για τον οποίο φέρεται να έχει χάσει την ζωή του.

Ελπίζουμε να φερθούν τα αίτια και το αναφέρω αυτό, διότι έχει περάσει πάρα πολύς καιρός, όπως αντιλαμβάνεστε βρέθηκε σκελετός. Αυτά τα στοιχεία λοιπόν θα τεθούν υπόψιν, στην υποδιεύθυνση εγκλημάτων κατά της ζωής. Τα παρακολουθούμε στενά, για να μπορέσουμε και εμείς να αντλήσουμε στοιχεία, παράλληλα με την έρευνα που διεξάγεται με τις Αρχές που συνεργαζόμαστε. Οι πρώτες εκτιμήσεις και η πρώτη σκέψη που κάναμε, είναι αυτό που λέμε, πως δεν είναι ο ορισμός της αυτοκτονίας, είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα, αγαπούσε πολύ την χώρα μας και ήθελε να παραμείνει για δουλειά. Η αυτοκτονία δεν στέκει σε καμία περίπτωση, το μόνο που μένει είναι η εγκληματική ενέργεια.

Η οικογένεια είναι βαθιά συντετριμμένη, ομολογώ, ήταν μια πολύ επίπονη διαδικασία. Δυσκολεύτηκα, πάρα πολύ χθες που τους το ανακοίνωσα επίσημα, έχασαν την γη κάτω από τα πόδια τους. Αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα, για να παραλάβουν την σορό του παιδιού τους. Είναι πάρα πολύ πικραμένοι, έψαχναν στοιχεία του γιου τους μήνες τώρα και το βρήκαν λίγα μέτρα από εκεί που διέμενε νεκρό»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση ψευτογιατρού: «Φωτιά» η πρόταση της εισαγγελέως για τον πρώην υπουργό