ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στη Βάρη - Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Τι λένε μάρτυρες για την εκτέλεση του Τάσου Μπερδέση

Δολοφονία στη Βάρη - Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Τι λένε μάρτυρες για την εκτέλεση του Τάσου Μπερδέση

Οι εκκωφαντικές ριπές από πυροβόλο όπλο ακούστηκαν σε μεγάλη ακτίνα από το σημείο της δολοφονίας του γνωστού πυγμάχου Τάσου Μπερδέση

Σε αρκετά μεγάλη ακτίνα από το σημείο που πραγματοποιήθηκε η δολοφονία του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση, ακούστηκαν οι πυροβολισμοί -πιθανότητα από καλάσνικοφ- σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι μίλησαν στο Newsbomb.gr.

Κανείς από αυτούς όμως δεν είδε τίποτα παρά μόνο άκουσαν τις εκκωφαντικές ριπές ενός πυροβόλου όπλου, ενώ αργότερα έμαθαν από πού τελικά προήλθαν. Όπως ανέφερε ο ένας από αυτούς οι ριπές ακούστηκαν μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου

«Ήταν γύρω στις 09:10 περίπου, ακούστηκαν δυο ριπές συνεχόμενες, με διαφορά κλάσματα δευτερολέπτων», ένας κάτοικος της περιοχής στην κάμερα του Newsbomb.gr, λέγοντας χαρακτηριστικά πως εκείνη την ώρα έπινε καφέ.

«Δεν είδα τίποτα, μόνο άκουσα, ήμουν στον κήπο. Ήταν περίπου στις εννέα το πρωί και άκουσα πυροβολισμούς από πυροβόλο, υπέθεσα όμως ότι μπορεί να δοκιμάζανε τίποτα βεγγαλικά, λόγω εορτών. Δεν είδα τίποτα άλλο», ανέφερε ο δεύτερος μάρτυρας τονίζοντας ότι δεν ήξερε το θύμα καθώς δεν μένει στην περιοχή.

Στο σημείο τις δολοφονίας έχουν βρεθεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ πολλοί κάλυκες από τις σφαίρες οι οποίες είχαν στόχο τον γνωστό πυγμάχο ο οποίος έπεσε νεκρός το πρωί της Δευτέρας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σήμερα το τετ-α-τετ Τσαβούσογλου - Δένδια: Ποια θέματα θα θέσει ο Έλληνας ΥΠΕΞ - Τι αναμένει η Αθήνα