ΕΛΛΑΔΑ

Ραφήνα: Συγκλονίζει η 12χρονη - «Προσπάθησε να με ανεβάσει στο όχημα, αλλά ξέφυγα»

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΡΠΑΓΗΣ
pixabay

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη το περιστατικό με την απόπειρα αρπαγής ενός 12χρονου κοριτσιού στη Ραφήνα. Όπως εξομολογείται το κοριτσάκι, άγνωστος την ακολούθησε ενώ γύριζε σπίτι με το ποδήλατό του και προσπάθησε να την ανεβάσει στο όχημά του.

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δοθούν τα στοιχεία του 48χρονου δράστη, ο οποίος κατηγορείται για την απόπειρα αρπαγής ενός 12χρονου από την Ραφήνα.

Η Ελληνική Αστυνομία, κάνοντας χρήση σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, πρόκειται να δημοσιεύσει τα στοιχεία της ταυτότητας, καθώς και τις φωτογραφίες του κατηγορουμένου.

Πώς έγινε η απόπειρα αρπαγής

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τις 23:00, την περασμένη Πέμπτη, ο κατηγορούμενος πλησίασε με το αυτοκίνητό την ανήλικη, που έκανε ποδήλατο και την παρενόχλησε λεκτικά, ενώ αμέσως μετά της πρότεινε να μπει στο όχημά του. Εκείνη απομακρύνθηκε από το σημείο, ενώ ο 48χρονος την ακολούθησε και σε κάποια στιγμή σταμάτησε δίπλα της, βγήκε από το αυτοκίνητό του και προσπάθησε να την επιβιβάσει σε αυτό με την βία.

«Μπες μέσα στο αυτοκίνητο να σε πάω εγώ σπίτι», ήταν μία από τις φράσεις που φέρεται να είπε, προκειμένου να πείσει το παιδί να τον ακολουθήσει. Σε άλλη στιγμή φέρεται να είπε ότι «είναι νύχτα και επικίνδυνα να κυκλοφορείς έξω μόνη σου».

Τι είπε η άτυχη 12χρονη

Αφού κατάφερε να ξεφύγει με τη βοήθεια του ζευγαριού και κατοίκων της περιοχής, το 13χρονο κοριτσάκι επέστρεψε στο σπίτι της και ανέφερε τα όσα έγιναν στους δικούς της

Όπως μεταδίδει το irafina, το 12χρονο κοριτσάκι στους αστυνομικούς, «επέστρεφα στο σπίτι μου με το ποδήλατο. Με πλησίασε ένα λευκό όχημα στο οποίο επέβαινε άνδρας. Με ακολούθησε. Αποπειράθηκε να με ανεβάσει στο όχημα. Δεν τα κατάφερε και εγώ ξέφυγα».

Είχε υπνωτικά χάπια στο αυτοκίνητό του

Μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του ο 48χρονος είχε κρυμμένα υπνωτικά χάπια. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είναι σεσημασμένος για άλλα αδικήματα κατά το παρελθόν.

Οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας, εκφράζουν ιδιαίτερη ανησυχία ότι θα χρησιμοποιούσε τα συγκεκριμένα χάπια στην ανήλικη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στη Βάρη: Εκτέλεσαν τον πυγμάχο Τάσο Μπερδέση στη μέση του δρόμου