ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στα Γιάννενα - Νεκρός 30χρονος οδηγός μηχανής σε φρικτό τροχαίο

Τραγωδία στα Γιάννενα - Νεκρός 30χρονος οδηγός μηχανής σε φρικτό τροχαίο

Υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου δυστυχώς κατέληξε λίγες ώρες μετά.

Ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (04-06-2021) επί της περιφερειακής οδού στα Γιάννενα, όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε με ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 64χρονος.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της τροχαίας ενώ ο 30χρονος δικυκλιστής διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Χατζηκώστα. Υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου δυστυχώς κατέληξε λίγες ώρες μετά.

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς, φίλους και τη σύζυγό του με την οποία είχε παντρευτεί πριν από ένα περίπου χρόνο.

Σύμφωνα με το epirus-tv, ο οδηγός του οχήματος διακομίσθηκε και εκείνος στο νοσοκομείο Χατζηκώστα και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή του…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη για ληστεία «καρμπόν» σε συνάδελφο του πιλότου