ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Η κατάθεση της «ψυχολόγου» στην ΓΑΔΑ – Τι ανέφερε για τον σύζυγο της

Γλυκά Νερά: Η κατάθεση της «ψυχολόγου» στην ΓΑΔΑ  – Τι ανέφερε για τον σύζυγο της

Στη ΓΑΔΑ, βρέθηκε σήμερα το πρωί της Τρίτης 8 Μάϊου, για να καταθέσει για το ενδεχόμενο αντιποίησης ιδιότητας,  η «ψυχολόγος» της άτυχης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε μπροστά στην οικογένειά της στα Γλυκά Νερά.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά από την παρέμβαση συλλόγων ψυχολόγων, που ζήτησαν τα πτυχία της «συναδέλφου» τους μετά από τηλεοπτικές της εμφανίσεις και σχόλια για την προσωπική ζωή της δολοφονημένης μητέρας.

Για παρερμηνεία των μέσων ενημέρωσης που λανθασμένα της έδωσαν το τίτλο της ψυχολόγου έκανε λόγο η φερόμενη «ψυχολόγος» της Κάρολαιν (που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της, στις 11 Μαΐου, στα Γλυκά Νερά) στην κατάθεση της στο Τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής που κλήθηκε ύστερα από την αμφισβήτηση της ιδιότητάς της για το ενδεχόμενο αντιποίησης αρχής.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Σκαι, η Ε.Μ. έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις σχετικά με δημοσιεύματα που είχαν δοθεί στην δημοσιότητα.

Παράλληλα, η ίδια είπε πως έχει κέντρο θεραπευτικής ύπνωσης ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων με άδεια του επιμελητηρίου της Αθήνας και πως μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου παρείχε συμβουλές στο ζευγάρι. Την Καρολάιν και τον σύζυγό της.

Η ίδια πρόσθεσε πως μετά την δολοφονία της Καρολάιν απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στον σύζυγό της και από εκείνη την στιγμή και μετά είχε μόνο μια επικοινωνία μαζί του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σκέρτσος για self test: Τέλος η δωρεάν διάθεση στα φαρμακεία - Από πού θα διανέμονται εφεξής