ΕΛΛΑΔΑ

Αμετανόητος ο ιερέας που άνοιξε το φέρετρο νεκρού από κορονοϊό: Είμαι αρνητής των μέτρων

πατέρας Αγαθάγγελος
Alpha

Υπεραμύνθηκε της πράξης του να ανοίξει το φέρετρο νεκρού από κορονοϊό ο ιερέας στην Εύβοια λέγοντας ότι είναι αρνητής των μέτρων.

Μία άλλη μορφή γρίπης είναι ο κορονοϊός σύμφωνα με τον ιερέα στην Εύβοια που άνοιξε φέρετρο νεκρού από κορονοϊό, αγνοώντας τα μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ κατά της εξάπλωσης του ιού.

Ο πατέρας Αγαθάγγελος μιλώντας στον Alpha, δήλωσε αρνητής των μέτρων ενώ υποστήριξε ότι άνοιξε το φέρετρο για λόγους ανθρωπιάς και υπογράμμισε ότι με τον κορονοϊό, οι άνθρωποι έχουν χάσει τα μυαλά τους.

«Εκτός από τις οδηγίες του ΕΟΔΥΥ υπάρχει και το ανθρώπινο κομμάτι που για εμένα είναι το πιο βασικό. Υπάρχει και η ανθρώπινη οδηγία ότι θέλει να εξασφαλίσει ο άνθρωπος ότι αύτον που θάβει είναι ο δικός του άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερωτήσεις για τις αναρτήσεις που έκανε σχετικά με τον κορονοϊό, απάντησε: «Ο κορονοϊός είναι κάτι σαν τις γρίπες που έχουμε κάθε χρόνο. Διχάζει την κοινωνία και έχει τρελάνει τα μυαλά των ανθρώπων. Ο κορονοϊός μας ζητάει να χωριστούμε σε δύο κατηγορίες, σε εμβολιασμένους και μη. Είμαστε άνθρωποι και έχουμε λογική. Είναι δυνατόν να τυλίγουμε ένα νεκρό γυμνό σαν λουκάνικο και να τον πετάμε μέσα;».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απάτη-μαμούθ 5 εκατ. ευρώ σε βάρος του ΕΟΠΥΥ – Συνελήφθησαν γιατροί και ιδιοκτήτρια γηροκομείου