ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Στέφανος: Δύο προσαγωγές για εμπρησμό - Τους έπιασαν με μπιτόνια βενζίνης

Προσαγωγές εμπρησμός στον Άγιο Στέφανο
Παράλληλα, έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη ατόμου που συνελήφθη στο Κρυονέρι

Στην προσαγωγή δύο ατόμων για εμπρησμό προχώρησε η αστυνομία στην γέφυρα του Αγίου Στεφάνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ οι δύο δράστες πιάστηκαν επ' αυτοφώρω με μπιτόνια βενζίνης στο χέρι. Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν στην κρατική Ασφάλεια οπού και εξετάζονται.

Παράλληλα, έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη ατόμου που συνελήφθη στο Κρυονέρι. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ύποπτος άντρας παρίστανε τον εθελοντή πυροσβέστη και ενώ οι υπόλοιποι εθελοντές έσβηναν τα πύρινα μέτωπα, εκείνος απομακρυνόταν και από όπου πέρναγε ξεπήδαγαν φλόγες.

Εξαιρετικά δύσκολη νύχτα αναμένεται για τις πυροσβεστικές δυνάμεις, αλλά και τους πολίτες της Βόρειας Αττικής που έχουν πληγεί από τα τεράστια πύρινα μέτωπα που εξακολουθούν να είναι σε εξέλιξη και δεν φαίνεται να μπορούν να ελεγχθούν σύντομα.

Τα μέτωπα που απασχολούν κυρίως τους επιτελείς της Πολιτικής Προστασίας και της Πυροσβεστικής είναι τρία: Πρώτο η μεγάλη αναζωπύρωση που έγινε το απόγευμα στη Βαρυμπόμπη και κατευθύνεται προς τα πρώτα σπίτια των Θρακομακεδόνων. Πρώτο η μεγάλη αναζωπύρωση που έγινε το απόγευμα στη Βαρυμπόμπη και κατευθύνεται προς τα πρώτα σπίτια των Θρακομακεδόνων. Σε πλήρη εξέλιξη κυρίως με ενεργές εστίες σε όλη την έκτασή του είναι το τρίτο μέτωπο στις Αφίδνες που φτάνει μέχρι την Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG: Η Ελλάδα στις φλόγες - Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις για τις φωτιές