ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Οριοθετήθηκε το μέτωπο που ξέσπασε μέσα στη νύχτα - Σβήνουν «καντηλάκια»

Φωτιά στην Ελλάδα

Φωτιές στην Ελλάδα - Όλες οι ειδήσεις: Οριοθετήθηκε λίγο πριν τις 6:30 το πρωί η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή Λάκκες Κυρίλλου (Λόφος Κυρίλλου), στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Αποτελεσματική αποδείχθηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής στη φωτιά που εκδηλώθηκε κοντά στην Έξοδο 4 της Αττικής Οδού στον Ασπρόπυργο καθώς λίγο πριν τις 6:30 το πρωί η πυρκαγιά οριοθετήθηκε. Όπως είπε, μάλιστα, το γραφείο τύπου της πυροσβεστικής στο Newsbomb.gr η επιχείρηση των πυροσβεστών επικεντρώνεται πλέον στο να σβήνουν τα διάσπαρτα στην περιοχή «καντηλάκια»

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, το μέτωπο της φωτιάς στη 01:00 το βράδυ

Νωρίτερα, πάντως, η φωτιά είχε «σπάσει» σε δύο μέτωπα με το ένα μέτωπο να κινείται προς την Αττική Οδό και το δεύτερο προς το γήπεδο του Θρασύβουλου.

Η εικόνα της φωτιάς όπως ήταν στη 1 τα ξημερώματα

Η φωτιά έκαψε χαμηλή βλάστηση χάρη και στους ισχυρούς ανέμους στην περιοχή.

Το μέτωπο της φωτιάςnewsbombgr

Η αστυνομία διέκοψε προσωρινά την κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική Οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας - στην έξοδο προς Μαγούλα στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, στην περιφερειακή Αιγάλεω στο ρεύμα προς Ελευσίνα -, καθώς και στη Λεωφόρο NATO και άλλους δρόμους της περιοχής με την κίνηση στην Αττική Οδό να έχει αποκατασταθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής στο newsbomb.gr, δεν έχει κοντά κατοικημένες περιοχές και δεν έχουν αναφερθεί απειλές για τα εργοστάσια.

Φωτιά στον Ασπρόπυργο

Οι δυνάμεις της πυρόσβεσης ενισχύθηκαν τα ξημερώματα και στο σημείο επιχειρούν 64 πυροσβέστες με 27 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα.

Φωτιά και στη Βάρη

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τη 01:00 σε περιοχή της Βάρης Αττικής.

Το μέτωπο της πυρκαγιάς που -έχει τεθεί υπό έλεγχο-, εκδηλώθηκε σε υπαίθριο χώρο στην οδό Τριπτολέμου.

Στο σημείο επιχείρησαν 14 Πυροσβέστες με επτά οχήματα, καθώς και εθελοντές με εθελοντικά οχήματα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πυρκαγιές στην Ελλάδα 1980 – 2020: Τα τελευταία 41 χρόνια έχει καεί το 14% της Ελλάδας