ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Καρέ – καρέ ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων

Κρήτη: Καρέ – καρέ ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων

Κάμερες ασφαλείας ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Κρήτη, που έγινε στόχος ληστών έχει καταγράψει καρέ - καρέ τις κινήσεις των κακοποιών, που απείλησαν με όπλα και χτύπησαν τον υπάλληλο, ο οποίος ήταν εκείνη την ώρα στο βενζινάδικο.

Μάλιστα, σοκαρισμένος ο 52χρονος υπάλληλος μιλάει μπροστά στην κάμερα του Cretalive.gr για τις εφιαλτικές ώρες που έζησε στα χέρια των δύο ένοπλων.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ανυποψίαστος υπάλληλος που βρισκόταν εκείνη την ώρα μέσα σε ένα αυτοκίνητο στο πρατήριο είδε δύο άτομα να πλησιάζουν πεζά. Ωστόσο, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι πρόκειται για ληστές, οι οποίοι θα του έβαζαν το πιστόλι στο κρόταφο...

Το οπτικό υλικό των τεσσάρων καμερών ασφαλείας δείχνει τους δύο δράστες να βγάζουν βίαια από το αυτοκίνητο τον 52χρονο και με απειλώντας τον με το πιστόλι να του ζητούν τις εισπράξεις τις ημέρες. Μάλιστα, φαίνεται πως έψαχναν για κρυψώνα με χρήματα, καθώς όπως δήλωσε ο υπάλληλος τον έσερναν σε όλο το βενζινάδικο για να βρουν και άλλα λεφτά.

Ωστόσο, οι ένοπλοι ληστές, αφού χτύπησαν τον 52χρονο έφυγαν πεζή έχοντας στις «τσέπες» τους 250 ευρώ.

«Γλίτωσα παρά τρίχα»

Δύο μήνες μετά τη ληστεία, ο άτυχος υπάλληλος έχει ακόμα ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του το σοκ που υπέστη εκείνη τη νύχτα.

«Ήμουν μόνος μου όταν δέχθηκα την επίθεση. Με έκαναν βόλτες σε όλο το βενζινάδικο για να βρουν χρήματα. Με χτύπησαν και με πήγαν στο πλυντήριο. Γλίτωσα παρά τρίχα» δήλωσε ο υπάλληλος υποστηρίζοντας πως πίσω από τη ληστεία ήταν νεαροί Έλληνες.