ΕΛΛΑΔΑ

Mad Clip: Οι σπαρακτικές αναρτήσεις για τον θάνατό του -Πώς τον αποχαιρέτησαν οι διάσημοι φίλοι του

Mad Clip: Οι σπαρακτικές αναρτήσεις για τον θάνατό του -Πώς τον αποχαιρέτησαν οι διάσημοι φίλοι του
INTIME

Γνωστοί καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον δημοφιλή τράπερ Mad Clip, μέσα από τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σοκαρισμένος ειναι ο χώρος της μουσικής με την ξαφνική είδηση του θανάτου του γνωστού τράπερ Mad Clip, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε τραγικό τροχαίο, σήμερα τα ξημερώματα.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 2:30, ενώ ο Mad Clip επέστρεφε από τον γάμο συνεργάτη του και κινούνταν με την Porsche του στην παραλιακή λεωφόρο, στο ρεύμα από το Καβούρι προς τη Γλυφάδα.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σοβαρή που χρειάστηκαν δύο ώρες για να απεγκλωβιστεί ο καλλιτέχνης. Ο 34χρονος Πήτερ Αναστασόπουλος μεταφέρθηκε αρχικά στο Ασκληπιείο Βούλας και εν συνεχεία στον «Ευαγγελισμό» όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο τράπερ Snik, με ανάρτησή του στο Instagram, αποχαιρέτισε με τον δικό του τρόπο τον Mad Clip, ανεβάζοντας μία κοινή τους φωτογραφία και με τη λεζάντα: «RIP Super Trapper u were a real one».

Η Τάμτα συγκινεί επίσης με ανάρτησή της στο Instagram, στην οποία γράφει πως πριν λίγες ώρες, ο Mad Clip τους έλεγε τα σχέδιά του.

«Δεν είναι δυνατόν… Πριν λίγες ώρες μας έλεγες για τα σχέδια σου… Πως τα άλλαξες έτσι στον δρόμο;;; Καλό Παράδεισο Πήτερ», έγραψε συγκλονισμένη η Τάμτα.

Εκτός από τον Light και τον Snik, τον «Πιτ» αποχαιρέτησε και ο κολλητός του φίλος FY (Φίλιππος Γιαγκούλης). Ο FY μάλιστα, βρισκόταν στον ίδιο γάμο με τον Mad Clip.

«Θα μου λείψεις πολύ μεγάλε αδερφέ. Ευχαριστώ που μου χάρισες μερικές από τις καλύτερες αναρτήσεις της ζωής μου. Θα σε σκέφτομαι πάντοτε και θα χαμογελάω μεγάλε μου αδερφέ. Είναι μεγάλη μου τιμή που υπήρξα φίλος και συνεργάτης σου» έγραψε μεταξύ άλλων ο FY.

Προέτρεψε επίσης με ανάρτησή του να μην θεωρείται μαγκιά η ταχύτητα, αναφέροντας ότι πήρε ένα μεγάλο μάθημα μετά τον θάνατο του κολλητού του Mad Clip. «Σου δίνω τον λόγο μου ότι δεν θα κάνω τα ίδια λάθη» έγραψε.

Η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε στο προφίλ της ένα story σε μαύρο φόντο. Έτσι προτίμησε να αποχαιρετήσει τον φίλο και συνάδελφό της στα social media.

Αναρτήσεις για τον θάνατο του Mad Clip έκαναν, μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Χρήστος Μάστορας, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, ο Τριαντάφυλλος αλλά και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη που έφυγε από τη ζωή επίσης σε τραγικό τροχαίο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συγκίνηση για τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη - Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι του

Νεκρός σε τροχαίο ο Mad Clip: Τα πρώτα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. – Τα βίντεο και οι μαρτυρίες

Μίκης Θεοδωράκης: Τι συμβαίνει όταν στη χώρα κηρύσσεται «εθνικό πένθος»

Mad Clip: Η πρώτη ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα μετά τον θάνατό του (photo)