ΕΛΛΑΔΑ

Παπούτσια ΜΠΑΣΟΚ: «Απομένουν 50 ζευγάρια στην τιμή των 280 ευρώ»

Παπούτσια ΜΠΑΣΟΚ: «Απομένουν 50 ζευγάρια στην τιμή των 280 ευρώ»
«Λεφτά υπάρχουν»

Ανάρπαστα έγιναν τα πράσινα παπούτσια ΜΠΑΣΟΚ που εμπνεύστηκε και δημιούργησε ένας 17χρονος. Τα παπούτσια που έγιναν viral προκάλεσαν την αντίδραση του ΚΙΝΑΛ που ζήτησε να αποσυρθούν.

Ο Γιάννης Λουλούδης, ο δημιουργός τους μίλησε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA. Τα εν λόγω παπούτσια είναι στο χρώμα του ΠΑΣΟΚ, έχουν στα πλάγια τον πράσινο ήλιο –σύμβολο του κόμματος-, ενώ στο εσωτερικό της γλώσσας υπάρχει η φράση «λεφτά υπάρχουν», με το κάθε ζευγάρι να κοστίζει 280 ευρώ. Είναι συλλεκτικά, καθώς έχουν σχεδιαστεί στο χέρι, ενώ κυκλοφορούν μόλις 100 ζευγάρια.

«Είμαι 17 ετών. Το ΠΑΣΟΚ το γνώρισα κυρίως μέσω των memes και μετά μου εξήγησαν και οι γονείς μου. Ήμουν με ένα φίλο μου και το συζητούσαμε, και λέγαμε ιδέες για ονόματα. Όταν είπα ΠΑΣΟΚ, δεν το άκουσε καλά, και μου το έγραψε ΜΠΑΣΟΚ, γιατί είναι Ελληνοαμερικανός. Και έμεινε έτσι. Μόνος μου τα έφτιαξα τα παπούτσια. Βρήκαμε την ιδέα, το σχεδιάσαμε και το στείλαμε σε εργοστάσιο. Η τιμή είναι 280 ευρώ, λιανική. Μου έχουν πάρει ζευγάρια και από την Αμερική», εξήγησε ο νεαρός δημιουργός.

Η υπόθεση, ωστόσο, έφτασε μέχρι τη Χαριλάου Τρικούπη και τα παπούτσια προκάλεσαν την έντονη αντίδραση από τον γραμματέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Βλάχο. «Με σταμάτησε ο κ. Παναγιώτης Βλάχος από το ΚΙΝΑΛ, που γράφει ότι κόμματα δεν είναι εμπορικά brands. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου ζήτησε να σταματήσω την πώληση και το έκανα. Έβγαλα συνολικά 100 ζευγάρια. Μου έχουν μείνει περίπου 50», πρόσθεσε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Σεμέδο-Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: «Ανοίγουν» κινητά μετά τις καταγγελίες της μητέρας της 17χρονης

Αυξήσεις στις τιμές από μία στις τέσσερις επιχειρήσεις το α΄ εξάμηνο του 2021

ΔΕΘ: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για τους «αρνητές» - Ενίσχυση με 22 διμοιρίες και δύο Αίαντες από Αθήνα