ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Στο «φως» φωτογραφίες ντοκουμέντο μία μέρα πριν την επίθεση

Φωτογραφίες μία μέρα πριν την επίθεση με βιτριόλι
Πώς έδρασε η κατηγορούμενη μία ημέρα πριν από την επίθεση
Star

Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα για το πώς έδρασε η κατηγορούμενη με το βιτριόλι

Στις φωτογραφίες ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το Star, φαίνεται η 36χρονη δράστιδα στις 19 Μαΐου του 2020, δηλαδή μια ημέρα πριν την επίθεση στην Ιωάννα, να κινείται στη Θησέως, στην Καλλιθέα, κοντά στην εταιρεία όπου εργαζόταν η άτυχη κοπέλα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κατηγορούμενη έκανε «πρόβα» ένα 24ωρο πριν κάνει πραγματικότητα το σχέδιό της. Όπως όλα δείχνουν, κατόπτευε την περιοχή, έβλεπε πού υπάρχουν κάμερες ασφαλείας και πώς θα μπορούσε να κινηθεί αν κάτι πάει λάθος. Μάλιστα στις φωτογραφίες φαίνεται να κρύβει τα χαρακτηριστικά της, φορώντας γυαλιά ηλίου, μάσκα αλλά και περούκα, όχι όμως την καπαρντίνα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 36χρονη αναμένεται το αργότερο μέχρι αύριο το πρωί, να μεταφερθεί από τις φυλακές της Θήβας στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού όπου και θα παραμείνει μέχρι και την Τετάρτη που είναι δίκη για την υπόθεση.

«Θέλω να είμαι στη δίκη χωρίς να φοβάμαι»

Για την παρουσία της στην επικείμενη δίκη της 36χρονης που της επιτέθηκε με βιτριόλι, μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. «Η πίεση των ημερών είναι μεγάλη. Κάποιοι πολύ δικοί μου άνθρωποι με συμβουλεύουν να σκεφτώ ξανά την παρουσία μου στην εκδίκαση της υπόθεσης και να μην πιέσω τον εαυτό μου, φοβούμενοι ότι δεν θα μπορέσω να το διαχειριστώ» τόνισε σε δήλωσή της στο Mega.

«Όμως θέλω να είμαι εκεί. Χωρίς να ντρέπομαι και χωρίς να φοβάμαι. Γιατί τους φόβους μου επιλέγω πάντα να τους αντιμετωπίζω. Ελπίζω η αγκαλιά του κόσμου να μου δώσει το κουράγιο. Και ελπίζω στην παραδειγματική τιμωρία της δράστιδος για να μην βρεθεί ποτέ ξανά άλλος άνθρωπος στη θέση μου», κατέληξε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση κοκαΐνης: Θρίλερ με το 28χρονο μοντέλο – «Εγώ μετέφερα τα ναρκωτικά», λέει ο σύντροφός της

Επίθεση με βιτριόλι: «Αντιδρά» το σώμα της Ιωάννας όσο πλησιάζει η δίκη, λέει η γιατρός της (vid)

Κρούσματα σήμερα: 2.132 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 32 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 378 οι διασωληνωμένοι