ΕΛΛΑΔΑ

Διακοπή κυκλοφορίας στην Κατεχάκη από τη Μεσογείων λόγω εργασιών – Χαμός στους δρόμους

Κατεχάκη εργα διακοπή κυκλοφορίας
Σε διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Κατεχάκη από το ύψος της Μεσογείων προχωρά η Τροχαία λόγω έκτακτων εργασιών
ΙΝΤΙΜΕ/Φωτογραφία αρχείου

Σε διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Κατεχάκη από το ύψος της Μεσογείων προχωρά η Τροχαία λόγω έκτακτων εργασιών

Νέα προβλήματα αναμένεται να αντιμετωπίσουν τις επόμενες ώρες οι οδηγοί καθώς μετά το τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη που προκάλεσε μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στον Κηφισό, διακόπτεται η κυκλοφορία και στην λεωφόρο Κατεχάκη από το ύψος της Μεσογείων.

Συγκεκριμένα η διακοπή κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Κηφισίας και θα ισχύσει μέχρι τις 14:30 το μεσημέρι σήμερα, Παρασκευή.

Η απόφαση για τη διακοπή κυκλοφορίας στην Κατεχάκη ελήφθη λόγω έκτακτων εργασιών της ΕΥΔΑΠ που ξεκίνησαν στις 9:30 το πρωί σήμερα, Παρασκευή.

Η εικόνα της κίνησης

Σύμφωνα με τον χάρτη της Google για την κίνηση λίγο μετά τις 9:30 αυξημένη είναι η κυκλοφορία στην κάθοδο της Κηφισίας και της Μεσογείων προς το κέντρο της Αθήνας ενώ προβλήματα υπάρχουν και στον Κηφισό, στην κάθοδο από την Κηφισιά μέχρι το ύψος του Περιστερίου και στη συνέχεια στο ύψος της Πέτρου Ράλλη ενώ στην άνοδο αυξημένη είναι η κίνηση από το Περιστέρι μέχρι τη Νέα Ιωνία.

Καθυστερήσεις υπάρχουν και στην Αττική Οδό στην έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Πώς έγινε το τροχαίο στον Κηφισό

Το σοκαριστικό τροχαίο με δύο τραυματίες στον Κηφισό σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα, όταν αυτοκίνητο που κατέβαινε προς Πειραιά, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει ταχύτητα όταν -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο διαχωριστικό, να το περάσει από πάνω και να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα, στην άνοδο της Εθνικής.

Ευτυχώς τη στιγμή που ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα δεν κινούνταν άλλο όχημα στην άνοδο του Κηφισού, γιατί είναι πολύ πιθανόν να είχαμε θρηνήσει θύματα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πώς έγινε το τροχαίο-σοκ στον Κηφισό: Το αυτοκίνητο... απογειώθηκε και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα

Ζωή Παπαδοπούλου: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια - Προχώρησε σε αναγκαστική διακοπή κύησης

Μεγάλη αναταραχή, υπέροχη κατάσταση: Φρεγάτες, Rafale και βάσεις