ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα - ναρκωτικά: «Βατραχάνθρωπος» και σημαιοφόρος του λιμενικού ο 47χρονος που συνελήφθη

Φθιώτιδα - ναρκωτικά: «Βατραχάνθρωπος» και σημαιοφόρος του λιμενικού ο 47χρονος που συνελήφθη
O 47χρονος λιμενικός λίγη ώρα μετά από την στιγμή που είχε πιάσει το σταυρό στα Θεοφάνια στη Στυλίδα.
mega

Το πρωί της Τρίτης ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν οι 4 από τους 5 συλληφθέντες που κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών σε Αθήνα και Φθιώτιδα - Ο 47χρονος Σημαιοφόρος του Λιμενικού Σώματος, είχε βουτήξει για τον Σταυρό στη Στυλίδα τα Θεοφάνεια του 2019 και είχε καταφέρει να τον πιάσει

Ο 47χρονος αξιωματικός του λιμενικού και πρώην βατραχάνθρωπος της Ομάδας Υποβρυχίων καταστροφών, που φέρεται ως εγκέφαλος της οργάνωσης, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα του Ναυτοδικείου Πειραιά.

Από την πολύμηνη αστυνομική έρευνα προέκυψε πως ακόμη και εν ώρα υπηρεσίας, ο λιμενικός φέρεται να πραγματοποιούσε διακίνηση ναρκωτικών.

Το προφίλ του 47χρονου Λιμενικού

Ο 47χρονος που συνελήφθη είναι σημαιοφόρος του λιμενικού σώματος. Υπηρετούσε στη Φθιώτιδα και είχε αποσπαστεί στη Λέσβο ως Σύνδεσμος για τη FRONTEX. Ήταν απόφοιτος του 125ου σχολείου Βατραχανθρώπων με πολλές διακρίσεις στο παρελθόν, δύτης και υπήρξε υποψήφιος σε Δημοτικές εκλογές στην περιοχή που υπηρετούσε.

Η έρευνα των αστυνομικών για να εξακριβωθεί η πλήρης δράση του κυκλώματος βρίσκεται σε εξέλιξη.

Κινηματογραφική επιχείρηση

Για μια κινηματογραφική επιχείρηση που οδήγησε στην σύλληψη του κυκλώματος ναρκωτικών στην Λαμία κάνουν λόγο οι πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ. Όλα ξεκίνησαν από την περασμένη Τετάρτη. Ο 47χρονος σημαιοφόρος του λιμενικού που κατηγορείτε επιβιβάστηκε σε ένα αυτοκίνητο προς Αττική. Έφτασε Πειραιά και σταμάτησε έξω από κατάστημα. Στη συνέχεια μπήκε μέσα, έκανε συνεννόηση, πήρε κάτι λίγο πριν φύγει για Μυτιλήνη για υπηρεσία.

Στην πύλη Ε3 του Λιμανιού του Πειραιά εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί των εσωτερικών υποθέσεων. Τον ακινητοποίησαν και έκαναν έρευνα. Στην κατοχή του βρήκαν 3,7 γραμμάρια κοκαΐνης. Ο 47χρονος δήλωσε χρήστης.

Στη συνέχεια έγιναν όλες οι έρευνες ενώ με άδεια του εισαγγελέα εφετών παρακολουθούσαν τηλέφωνα από τον Ιανουάριο και έτσι εντόπισαν τα μέλη του κυκλώματος.

Ο εισαγγελέας Λαμίας έχει προσθέσει την κατηγορία σύστασης συμμορίας. Την επόμενη Τρίτη τα μέλη του κυκλώματος απολογούνται στον ανακριτή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επίσης εμπλέκεται άνθρωπος που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο, ο οποίος εμπλέκεται με μια ακόμα κατηγορία για όπλα και εκρηκτικά και κινούταν πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τα επικοινωνιακά παιχνίδια του Ερντογάν συνεχίζονται - Οι «κραυγές» για το Αιγαίο και το... μπάσκετ

Κύκλωμα ναρκωτικών: Ο 47χρονος είχε πιάσει τον σταυρό το 2019 στη Στυλίδα, όταν τσακώθηκε ο Γκλέτσος

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι της σεζόν! - Η ώρα και το κανάλι (vids+pics)