ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: Εντοπίστηκε «μίνι» χασισοφυτεία - Συνελήφθη ο καλλιεργητής

Ρέθυμνο: Εντοπίστηκε «μίνι» χασισοφυτεία - Συνελήφθη ο καλλιεργητής

Για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθη στο Ρέθυμνο Έλληνας κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης.

Οι αστυνομικοί ύστερα από συστηματική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών πραγματοποίησαν την έρευνα κατά την οποία εντόπισαν σε δασώδη περιοχή ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου καλλιεργούνταν επιμελώς πέντε δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως δύο μέτρα.

Επιπλέον στον ίδιο χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους επτακοσίων τριάντα πέντε γραμμαρίων, ευρισκόμενη στο στάδιο της αποξήρανσης. Από την αστυνομική έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών προέκυψε η εμπλοκή του συγκεκριμένου άνδρα ο οποίος αναζητήθηκε και συνελήφθη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε αποθηκευτικό χώρο ιδιοκτησίας του και στον ίδιο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 83 γραμμάρια κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας και κινητό τηλέφωνο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης. Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο τραγουδιστής Πασχάλης

Κακοκαιρία Αθηνά: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή -Ανησυχία για τις πυρόπληκτες περιοχές

Νίκος Χαρδαλιάς: Οι φωτογραφίες που εξόργισαν τους Τούρκους - «Πήγε σε υπό κατοχή νησιά μας»