ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση ΤΩΡΑ: «Κόλαση» σε Κηφισίας και Κηφισό - Μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Κίνηση Κηφισός
Κίνηση ΤΩΡΑ: Με μποτιλιάρισμα ξεκινά η ημέρα για τους οδηγούς που κινούνται στον Κηφισό

Κίνηση ΤΩΡΑ: Πολύ δύσκολη η κυκλοφορία στους δρόμους της Αθήνα το πρωί της Πέμπτης

Πολύ δύσκολη αποδεικνύεται για τους οδηγούς η Πέμπτη καθώς η κίνηση είναι αυξημένη στις περισσότερες κεντρικές λεωφόρους και ιδίως σε Κηφισό και Κηφισίας ενώ προβλήματα καταγράφονται και στην Αττική Οδό.

Στον Κηφισό η κίνηση διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία στην κάθοδο από το ύψος της Μεταμόρφωσης μεχρι του Ρέντη και στην άνοδο από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια όσο και στην κάθοδο πριν την Μεταμόρφωση και μέχρι του Ρέντη.

Σημαντικές είναι οι καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό και συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Υμηττού στο ρεύμα προς Ελευσίνα (10'- 15') από κόμβο Αγίας Παρασκευής έως κόμβο Κηφισίας και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο (25' - 30') από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας.

Εξαιρετικά επιβαρυμένη είναι η κίνηση στην κάθοδο της Κηφισίας από τα Σίδερα Χαλανδρίου μέχρι τον κόμβο των Αμπελοκήπων προς το κέντρο της Αθήνας ενώ προβλήματα υπάρχουν και στο ρεύμα ανόδου.

Υπενθυμίζεται ότι οι υγειονομικοί έχουν ξεκινήσει από την πλατεία Μαβίλης πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου, αρχικά, και το υπουργείο Υγείας στη συνέχεια. Λιγο μετά τις 9:30, μάλιστα, υπήρξε ένταση ανάμεσα στους υγειονομικούς και τους αστυνομικούς λόγω της παρουσίας των ΜΑΤ με αποτέλεσμα οι συγκεντρωμένοι να κλείσουν τις δύο από τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας στην κάθοδο της Κηφισίας.

Αυξημένη κίνηση καταγράφεται και στην Μεσογείων, στην Κατεχάκη προς Κηφισίας και στον Καρέα.

Η κίνηση στο κέντρο της Αθήνας λίγο πριν τις 9:30

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Λίλη: Με έχουν «χαλάσει» πράγματα που είδα στο GNTM - Γιατί κυκλοφορώ με μπαστούνι

Καιρός – Μαρουσάκης: Πότε περιμένουμε τις περισσότερες βροχές στο νέο κύμα κακοκαιρίας

Δίκη για βιτριόλι: Στο Δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Η ώρα του Εισαγγελέα για την Έφη