ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Τι απαντά ο δολοφόνος της Καρολάιν στη γυναίκα που ισχυρίζεται πως είχαν σχέση (vid)

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
Διαψεύδει τη γυναίκα που υποστηρίζει ότι είχε εμμονή μαζί της
Intime News

Μέσα από τις φυλακές, ο 33χρονος πιλότος που σκότωσε την Καρολάιν στα Γλυκά Νερά δίνει τη δική του απάντηση στα όσα αποκαλύφθηκαν για την παράλληλη σχέση που φέρεται να διατηρούσε

Μέσω του δικηγόρου του, Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διαψεύδει ότι είχε παράλληλη σχέση με άλλη γυναίκα. «Δεν ήταν σε παράλληλη σχέση ο εντολέας μου με κάποια άλλη γυναίκα, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στη δικογραφία. Εφόσον υπάρχουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι και υφίστανται πραγματικά αυτές οι καταθέσεις και αφορούν το εντολέα μου, θα ζητήσουμε τα ονόματά τους έτσι ώστε δια μέσω της Εισαγγελίας να ζητήσουμε να επιστρέψει η δικογραφία για να εξεταστούν», είπε ο δικηγόρος του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του δικηγόρου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου:

Σημειώνεται ότι στοιχεία – «φωτιά» για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έφερε στο φως η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής. Η Αγγελική Νικολούλη εντόπισε σημαντικό μάρτυρα και μίλησε μαζί του.

Τα όσα είπε ο μάρτυρας είναι αποκαλυπτικά για τη σχέση του φίλου του, του Μπάμπη με μία γυναίκα που είχε ερωτευτεί και τον είχε σημαδέψει: «Εγώ είχα δει κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν στον Μπάμπη, όπως αυτό με τη φίλη του. Δηλαδή έβγαινε τώρα ένας άνθρωπος 30 χρονών να διαφημίσει ότι “κοιτάξτε πηγαίνω με αυτή που είναι παντρεμένη και είμαι ερωτευμένος”. Πρέπει να είχε παράλληλη σχέση με την Καρολάιν και με την άλλη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

Στη συνέχεια μίλησε για το γάμο του φίλου του με την Καρολάιν, αλλά και την τραγική κατάληξή της: «Με την Καρολάιν έγιναν όλα ξαφνικά, σαν να βιαζόταν. Μας έπιασε όλους εξαπίνης. Την παντρεύτηκε στην Πορτογαλία. Δεν ήξερε κανένας τίποτα. Σκέφτομαι μήπως δεν ήθελε να δώσει μεγάλη έκταση λόγω της άλλης γυναίκας και τα έκανε όλα κρυφά, για να μην την προκαλέσει. Η άλλη ξαφνιάστηκε γιατί το έμαθε από τα social media», πρόσθεσε.

Η Αγγελική Νικολούλη κατάφερε να εντοπίσει τη φίλη του πιλότου στην πόλη που μετακόμισε μετά τα γεγονότα και να μιλήσει μαζί της. Η ίδια αποκάλυψε τα πάντα, καλυμμένη στην ανωνυμία που απαίτησε. Αναφέρθηκε και σε αυτά που της ζήτησε ο πιλότος λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της γυναίκας του.

«Όντως υπήρχε μία σχέση με τον Μπάμπη, η οποία ήταν από το 2015 και διεκόπη τον Ιούνιο του 2016. Εκείνος είχε θυμώσει πάρα πολύ μαζί μου γιατί πίστευε ότι θα διακόψω το γάμο μου για να είμαστε μαζί. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ να το κάνω αυτό. Ήταν μία επιπολαιότητα, από τον τρόπο που με προσέγγισε από την επίμονή του», είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

«Από διάφορα σημειώματα φαίνεται ότι προσπαθούσε να με δει. Τα έχω κρατήσει όλα αυτά τα χειρόγραφα σημειώματα, αλλά και σελίδες που έχει γράψει στον υπολογιστή. Κάποιος έστελνε SMS στον σύζυγό μου γι’ αυτή τη σχέση. Είμαι σίγουρη ότι τα έστελνε ο Μπάμπης στην προσπάθειά του να με κάνει να χωρίσω», τόνισε.

Η γυναίκα μίλησε για την εμμονή του να την δει το τελευταίο διάστημα πριν τη δολοφονία: «Το τελευταίο εξάμηνο είχε αρχίσει πάλι τα σημειώματα. Είχε μια εμμονή που με φόβιζε και προσπαθούσα να έχω μια καλή σχέση μαζί του από απόσταση για να μη θυμώσει. Το τελευταίο σημείωμα το είχε στείλει δύο εβδομάδες πριν δολοφονήσει τη γυναίκα του και ζητούσε να με συναντήσει. Ξέρω πως η Καρολάιν τα είχε μάθει όλα αυτά από παλιά. Μου το είχε πει ο ίδιος ο Μπάμπης».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός - Λέκκας στο Newsbomb.gr: Ο λόγος που έγινε αισθητός σε όλη την Αθήνα

Η άθλια ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Η «άγνωστη» Φώφη Γεννηματά και η κατάρα του καρκίνου που ταλαιπώρησε την οικογένειά της