ΕΛΛΑΔΑ

Σύζυγος Τέτας Καμπουρέλη: Σπάει τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή - «Μου κατέστρεψαν τη ζωή»

Βασίλης Γκουρούσης - Τέτα Καμπουρέλη
Τι είπε για το ριφιφί και τις φήμες για διαζύγιο
Instagram

Ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, Βασίλης Γκουρούσης που κατηγορείται για το μεγάλο ριφιφί σε θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε για πρώτη φόρα μέσα από τη φυλακή.

Μιλώντας στον Alpha, ο Βασίλης Γκουρούσης ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά ότι είναι αθώος, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση του με τη σύζυγό του. «Μου καταστρέψανε τη ζωή μου χωρίς να έχω πειράξει ποτέ άνθρωπο. Με παρουσίασαν σαν τον μεγαλύτερο εγκληματία. Δεν έκανα αυτό που με κατηγορούν. Δεν έχω κλέψει ποτέ στη ζωή μου. Βρήκαν τον ηλίθιο και το φόρτωσαν, εγώ έτσι πιστεύω», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος για τη σύζυγό του Τέτα Καμπουρέλη και το ενδεχόμενο να πάρουν διαζύγιο, δε θέλησε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτά είναι δικά μας ζητήματα. Η οικογένεια έχει περιέλθει σε μια κατάσταση, γιατί την έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση». Μιλώντας για τα παιδιά του, ο Βασίλης Γκουρούσης είπε ότι οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές και ότι σε αντίθεση με τη σύζυγό του, τον επισκέπτονται τακτικά στη φυλακή: «Η Τέτα δεν έρχεται να με δει γιατί έχει τα ψυχολογικά της. Εκτός από τα παιδιά μου και τη μάνα μου δεν έρχεται κανείς άλλος να με δει στη φυλακή. Πληγώθηκα τόσο πολύ από τον κόσμο που δεν με πίστεψε».

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του:

«Επτάμιση μήνες που είμαι τώρα εδώ μέσα με έχουν καταστρέψει ψυχολογικά και ηθικά. Μου ρήμαξαν τη ζωή», πρόσθεσε ο Βασίλης Γκουρούσης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτά είναι τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τους μη εμβολιασμένους

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 21χρονος οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τον ντελιβερά (vid)

Σε σοκ η οικογένεια της μαραθωνοδρόμου - Πριν δύο χρόνια πέθανε και το άλλο τους παιδί