ΕΛΛΑΔΑ

Mad Clip: Το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του - Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις (vid)

Mad Clip τοξικολογικές εξετάσεις
Πόσο αλκοόλ βρέθηκε στο αίμα του τράπερ την ημέρα του δυστυχήματος

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το θανατηφόρο τροχαίο, που στοίχισε τη ζωή στον τράπερ Mad Clip.

Δύο μήνες συμπληρώθηκαν από το ξημέρωμα της 2ας Σεπτεμβρίου, όταν ο Mad Clip έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Λ. Βουλιαγμένης, επιστρέφοντας από γαμήλιο γλέντι. Το Mega έφερε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του 34χρονου τράπερ, τα οποία έδειξαν την ποσότητα του αλκοόλ στο αίμα του. Συγκεκριμένα, βρέθηκε ποσοστό αλκοόλ 0,9% όταν το όριο είναι στο 0,5%.

Μία ποσότητα που αναλογεί σε περίπου τρία ποτά με αλκοόλ, κάτι που δεν συνιστά ότι ήταν μεθυσμένος όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του σταθμού. Στις τοξικολογικές, δεν εντοπίστηκαν άλλες ουσίες στο αίμα του τραγουδιστή.

Το χρονικό

Ο Mad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9). O 34χρονος -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε με αποτέλεσμα το όχημά του να καρφωθεί σε δέντρο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μεταφέρθηκε αρχικά στο Ασκληπιείο Βούλας και εν συνεχεία στον «Ευαγγελισμό» όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Πριν το τροχαίο ο 34χρονος βρισκόταν σε γάμο κοντινού του φίλου, όπως φάνηκε και από τα stories που δημοσίευε μερικές ώρες πριν το φρικτό δυστύχημα το οποίο του έκοψε το νήμα της ζωής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Τι θα ισχύει για μαθητές και παιδιά – Πώς θα μπαίνουν σε καταστήματα και εμπορικά κέντρα

Λακωνία: Θρήνος για τα αδέρφια που σκοτώθηκαν σε τροχαίο – «Μαζί στη ζωή και τον θάνατο»

Νέα μέτρα - Σούπερ μάρκετ: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί