ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση τώρα: Από νωρίς η ταλαιπωρία στον Κηφισό λόγω της απεργίας στα ΜΜΜ

Κίνηση τώρα: Από νωρίς η ταλαιπωρία στον Κηφισό λόγω της απεργίας στα ΜΜΜ
Αυξημένη κίνηση και μποτιλιάρισμα από πολύ νωρίς στον Κηφισό λόγω της απεργίας των ΜΜΜ

Αυξημένη κίνηση και μποτιλιάρισμα από πολύ νωρίς το πρωί της Πέμπτης στον Κηφισό λόγω της απεργίας των ΜΜΜ

Μεγάλη ταλαιπωρία και αυξημένη κίνηση από πολύ νωρίς το πρωί στον Κηφισό αλλά και σε άλλες κεντρικές λεωφόρους της Αττικής καθώς μέχρι τις 9 το πρωί δεν κινείται σχεδόν κανένα μέσο μαζικής μεταφοράς λόγω της απεργίας σε Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ και της στάσης εργασίας στα λεωφορεία.

Στην κάθοδο του Κηφισού λίγο μετά τις 8.00 το πρωί της Πέμπτης το μποτιλιάρισμα ξεκινά από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη μέχρι τη λεωφόρο Αθηνών ενώ χειρότερη είναι η κατάσταση με την κίνηση στην άνοδο καθώς τα οχήματα κινούνται σε πολύ αργούς ρυθμούς από την λεωφόρο Αθηνών μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δείτε την κίνηση στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας στος ύψος της Μεταμόρφωσης λίγο μετά τις 8.00 το πρωί:

Αυξημένη κίνηση καταγράφεται και στην λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα προς Ασπρόπυργο από το ύψος του Χαϊδαρίου ενώ προβλημάτα συναντούν οι οδηγοί στην κάθοδο της Κηφισίας, της Μεσογείων αλλά και την Κατεχάκη προς Κηφισίας. Ακινητοποιημένα είναι τα οχήματα και στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, αλλά και στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας.

Δείτε στη Gallery τους δρόμους με την κίνηση:

Υπενθυμίζεται ότι σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ), στον απόηχο του τραγικού δυστυχήματος στη γραμμή 1, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Παράλληλα, στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν τα λεωφορεία από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9.00 το πρωί και από τις 9.00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας, αλλά και τα τρόλεϊ από τις 13:00 μέχρι τις 15:00. Την ίδια ώρα, την άρση του δακτυλίου για σήμερα 18 Νοεμβρίου 2021 λόγω της εξαγγελθείσας απεργίας στα ΜΜΜ ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η απόφαση Μητσοτάκη για πανδημία, εμβολιασμό ηλικιωμένων, σχολεία και Lockdown

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Έρχεται επιδείνωση του καιρού - Η εξέλιξη μέχρι την επόμενη εβδομάδα

GNTM: Η Όλγα «τρέλανε» και τα άλογα με την πιο «καυτή» της φωτογράφιση (photos)