ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία - Μυτιλήνη: Δέντρο έπεσε δίπλα σε σχολείο - Από θαύμα γλίτωσαν τα παιδιά

Κακοκαιρία - Μυτιλήνη: Δέντρο έπεσε δίπλα σε σχολείο - Από θαύμα γλίτωσαν τα παιδιά
Το δέντρο που έπεσε έξω από το σχολείο
lesvospost

Κακοκαιρία: Άγιο είχαν τα παιδιά που έπαιζαν ανέμελα στα κεντρικά Λύκεια Μυτιλήνης το πρωί της Δευτέρας, όταν ξαφνικά ένα τεράστιο κομμάτι δέντρου έσπασε και «προσγειώθηκε» στο πεζοδρόμιο επί της πλατείας Κυπρίων πατριωτών άλλα και μέσα στο σχολικό συγκρότημα.

Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στο νησί της Μυτιλήνης είχε ως αποτέλεσμα τον ξεριζωμό ενός δέντρου, το οποίο προσγειώθηκε δίπλα από σχολικό συγκρότημα.

Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αναφέρει στο Lesvospost.com επιχειρηματίας της περιοχής, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι πρόκειται για ένα γερασμένο δένδρο και ήταν αναπόφευκτο να σπάσει, αφού είχε ξεραθεί στο μεγαλύτερο μέρος του.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική υπηρεσία και συνεργείο του Δήμου Μυτιλήνης όπου αυτήν την ώρα καθαρίζουν το πεζοδρόμιο και κλαδεύουν το μεγάλο πεύκο. Στο σημείο βρίσκεται και η αστυνομία ώστε να ελέγχει την κυκλοφορία των οχημάτων και των περαστικών για την αποφυγή ατυχήματος.

Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχουν προκαλέσει οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην Μυτιλήνη με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο νησί να βρίσκονται επί ποδός.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 50χρονος μαχαίρωσε γυναίκα και τον γιο της

Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Βασίλη Μπισμπίκη – Η αντίδραση του ηθοποιού (vid)

Μετάλλαξη «Όμικρον»: Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα