ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Νέα αποκάλυψη στην υπόθεση - «Σχεδίαζε να φύγει η Καρολάιν»

Γλυκά Νερά: Νέα αποκάλυψη στην υπόθεση - «Σχεδίαζε να φύγει η Καρολάιν»
Νέα εξέλιξη στην υπόθεση των Γλυκών Νερών

Γλυκά Νερά: Μία νέα μαρτυρία αποκαλύπτει τις προθέσεις της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς πριν πέσει θύμα του συζύγου της.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Το Πρωινό» κοντινή φίλη της Καρολάιν, η ίδια περίμενε να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα μετακινήσεων και το lockdown στις 15 Μαΐου 2021 για να ταξιδέψει στην πατρίδα της, την Αλόννησο. Μάλιστα, είχε κανονίσει να φύγει εκείνη την ημέρα για να πάει στο νησί και να βρεθεί με την οικογένειά της. Ήθελα να μιλήσει από κοντά με τη μητέρα της και να της πει ότι σκόπευε να εγκαταλείψει τον σύζυγο και μετέπειτα δολοφόνο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η φίλη της 19χρονης ανέφερε στον ΑΝΤ1, ότι η Καρολάιν δεν ήθελε να μιλήσει στη μητέρα της για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε από το τηλέφωνο για να μην την ανησυχήσει. Όμως δεν πρόλαβε. Τέσσερις μέρες πριν από την άρση του lockdown, στις 11 Μαΐου 2021, δολοφονήθηκε από τον Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους. Σημειώνεται ότι δύο μέρες πριν τη δολοφονία, στις 9 Μαΐου, το ζευγάρι είχε προχωρήσει σε αγορά ενός οικοπέδου στο Πικέρμι, ένα έξοδο το οποίο είχε χρηματοδοτήσει κυρίως η μητέρα της Καρολάιν, ενώ είχαν πάρει και δάνειο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 50χρονος μαχαίρωσε γυναίκα και τον γιο της

Δέσποινα Βανδή: Το τραγούδι που αφιέρωσε στον Βασίλη Μπισμπίκη – Η αντίδραση του ηθοποιού (vid)

Μετάλλαξη «Όμικρον»: Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα