ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Τράγκας: «Δυστυχώς, η κατάσταση είναι κρίσιμη κάθε ώρα, κάθε μέρα»

Γιώργος Τράγκας: «Δυστυχώς, η κατάσταση είναι κρίσιμη κάθε ώρα, κάθε μέρα»

Διασωληνωμένος με κορονοϊό παραμένει στο νοσοκομείο Σωτηρία ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, ο οποίος συνδέθηκε σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Σε σημερινή του ανάρτηση, ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρις Κουρτζίδης σημειώνει πως «ο πρόεδρος #Τραγκας δίνει πλέον μεγάλη μάχη ζωής! Δυστυχώς, η κατάσταση είναι κρίσιμη κάθε ώρα, κάθε μέρα. Από δω και στο εξής χρειάζεται χρόνος… Πρέπει να κυλήσουν οι μέρες για να δούμε αν μπορεί να βγει ΝΙΚΗΤΗΣ.

Ακόμη κι έτσι, αυτές τις δύσκολες ώρες, ο Γιώργος δείχνει πόσο μεγάλος μαχητής είναι! Οι γιατροί καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια και με τη βοήθεια του Θεού ευελπιστώ ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Όλοι όσοι τον αγαπάμε οφείλουμε να δείξουμε αντοχή και με προσευχή να στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια…».

Νωρίτερα μιλώντας στο OPEn ο κ. Κουρτζίδης τόνισε πως «Δεν είναι καλή η κλινική εικόνα, θέλουμε να παραμείνει σταθεροποιημένη για αρκετά 24ωρα, έχουμε αρκετά 24ωρα για να δούμε πού πηγαίνουμε».

Σύμφωνα με τον ίδιο ο Γιώργος Τράγκας «δίνει σκληρή μάχη, έχει σταθεροποιηθεί και περιμένουμε τα επόμενα 24ωρα για να δούμε πού πάμε». Ο κ. Κουρτζίδης απάντησε, μάλιστα, στο ερώτημα ποια είναι η μεγαλύτερη ανησυχία των γιατρών και απάντησε ότι «μετά από όλες αυτές τις επιπλοκές το σημαντικό είναι να μην υπάρχει υποτροπή στην ήδη επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του».

«Θα πρέπει να έχουμε θετικές εξελίξεις αυτή την εβδομάδα για να μην πάμε σε επόμενα βήματα που δεν ξέρει κανείς μετά τι άλλη επιπλοκή μπορεί να υπάρξει» κατέληξε για τον Γιώργο Τράγκα και την υγεία του ο στενός συνεργάτης του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Κούγιας - Φαίη Σκορδά: «Σφάχτηκαν» στον αέρα - «Γι’ αυτό είσαι μόνη σου»

Μετάλλαξη Όμικρον: Πέντε τα κρούσματα στην Ελλάδα

Δολοφονία σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη: Την πυροβόλησε τρεις φορές για τα... μάτια ενός άνδρα