ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο: 13χρονος διακινούσε κάνναβη στους συμμαθητές του

Ρέθυμνο: 13χρονος διακινούσε κάνναβη στους συμμαθητές του
Το παιδί και ο πατέρας του συνελήφθησαν.
INTIME

Ρέθυμνο: Το παιδί είχε παρουσιάσει στο παρελθόν παραβατική συμπεριφορά με αποτέλεσμα να έχει εκδιωχθεί ήδη από δυο σχολεία.

Ανήλικος μαθητής οδηγήθηκε λίγες μέρες πριν στη δικαιοσύνη, αφού συνελήφθη για κατοχή αλλά και για διακίνηση κάνναβης σε συμμαθητές του!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες δυο μαθητές κατήγγειλαν σε καθηγητή του σχολείου τους ότι συμμαθητής τους, τους προμήθευσε με μικροποσότητα κάνναβης. Άμεσα ενημερώθηκε η διεύθυνση του σχολείου που με τη σειρά της ενημέρωσε την αστυνομία.

Στη συνέχεια άντρες από την Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, αφού πήγαν στο γυμνάσιο και πήραν τον μαθητή με διακριτικότητα, συνέλαβαν και τον πατέρα του με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου

Ο 13χρονος μαθητής στον οποίο βρέθηκαν 13 γραμμάρια κάνναβης, διώκεται για διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος, λόγω της διακίνησης εντός σχολικής μονάδας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις καταθέσεις δεν προέκυψε πως ο ανήλικος μαθητής πουλούσε την κάνναβη. Ο 13χρονος και ο πατέρας του θα οδηγηθούν τις επόμενες μέρες στη δικαιοσύνη, ενώ με εντολή του εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να οδηγηθούν στον ανακριτή.

Τέλος σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο 13χρονος μαθητής έχει παρουσιάσει γενικότερη παραβατική συμπεριφορά και για το λόγο αυτό έχει μετακινηθεί από δύο σχολεία του νομού, πριν τελικά καταλήξει σε αυτό που φοιτά.

Πηγή: rethemnosnews.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας μετά από μάχη με τον κορονοϊό

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κοπέλες έβγαλαν στη δημοσιότητα μηνύματα που φέρεται να τους έστελνε

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η ανάρτηση του Κιούση μετά τις αποκαλύψεις για το μέλος των Ράδιο Αρβύλα

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το σχόλιό του για τον Αντώνη Κανάκη